Libnet.ro
UNICEF

16:30

Accident grav intr-o intersectie din Botosani. O ambulanta a fost lovita in plin de un TIR care nu s-a asigurat

Antena3 Antena3,
Accident grav intr-o intersectie din Botosani. O ambulanta a fost lovita in plin de un TIR care nu s-a asigurat

O ambulanta care transporta un copil insotit de mama lui la un spital din Iasi a fost lovita in plin de un TIR intr-o intersectie din Botosani. Soferul ambulantei a murit, iar asistenta a fost grav ranita. continuă pe Antena3

Botosani: Ambulanta lovita in plin de un TIR

O ambulanta care pleca la Iasi cu un o mama si un copil a fost izbita in plin, joi seara, in Botosani. Potrivit Monitorului de Botosani, ambulanta circula cu sirenele pornite si girofarul aprins, iar un TIR.

Incident armat intr-un restaurant din Suedia

Mai multe persoane au fost ucise intr-un incident armat care a avut loc, miercuri, intr-un restaurant din orasul suedez Gothenburg, relateaza Reuters, citat de Mediafax.

Incident armat intr-un restaurant din Suedia

Mai multe persoane au murit intr-un incident armat care a avut loc intr-un restaurant din orasul suedez Gothenburg. Politia spune ca nu exista vreun indiciu ca ar fi vorba de un atentat terorist, relateaza.

Accident grav in localitatea Cerat. O tanara a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital. Printre victime sunt si doi copii

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, intr-un grav accident de circulatie, petrecut in localitatea doljeana Cerat. Printre victime sunt si doi copii de 5 si 16 ani.

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit intr-un lac din Uruguay

Peste 10 persoane si-au gasit sfarsitul dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in apropiere de o statiune turistica din Uruguay. Aparatul de zbor, un Beechcraft B-90 King Air, apartinea unei companii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )