Libnet.ro
UNICEF

07:15

Experienta unui roman vaccinat anti-COVID-19. Medicul Theo Trandafirescu, despre distributia si administrarea dozelor, cum se ajunge la imunizare si posibilele efecte secundare (VIDEO)

B1 B1,
Experienta unui roman vaccinat anti-COVID-19. Medicul Theo Trandafirescu, despre distributia si administrarea dozelor, cum se ajunge la imunizare si posibilele efecte secundare (VIDEO)

Campania de vaccinare anti-COVID-19 in Romania va incepe curand, dar unii romani au fost vaccinati deja. E vorba de cei care locuiesc in tari in care dozele deja se administreaza. Unul dintre ei este Theo. continuă pe B1

Primul roman vaccinat anti-covid-19 in Anglia e medic. Ce i-a aparut dupa prima doza

Medicul lucreaza in sectiile cu pacienti infectati cu coronavirus si a vorbit pe forumul Reddit Romania cum se simte si ce efecte are vaccinul de la Pfizer, ce este utilizat in campania de vaccinare din Marea Britanie. Primul roman vaccinat anti-covid-19 in Anglia e medic Salut! Sunt medic rezident in UK Birmingham) si tocmai am .

O tanara din Italia a salvat viata unui roman care voia sa se sinucida. Firul actiunii

Rachele, o tanara de 25 de ani din Italia, a salvat viata unui roman care voia sa se sinucida. Incidentul a avut loc joi, 10 decembrie, in Gara Mestre Ospedale din Veneto. Amandoi au fost dusi de urgenta la Ospedale dellAngelo din Mestre, iar acum se afla in afara oricarui pericol.

Primul medic roman vaccinat impotriva COVID-19, in Marea Britanie, a povestit cum se simte

Medicul roman lucreaza in sectiile cu pacientii infectati cu coronavirus in UK Birmingham). El a detaliat cum se simte si ce efecte are vaccinul de la Pfizer, care este utilizat in programul national de vaccinare din Marea Britanie.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )