Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXPLOZIE in Canada: Cinci morti si cel putin 40 de disparuti.

România Liberă România Liberă,
EXPLOZIE in Canada: Cinci morti si cel putin 40 de disparuti.

UPDATE: Cinci persoane au murit si cel putin alte 40 sunt date disparute la 36 de ore de la gigantica explozie a unui tren de marfa, potrivit unui nou bilant anuntat de politie duminica, relateaza AFP, conform Mediafax. Au fost descoperite alte doua cadavre, ceea ce ridica la cinci numarul persoanelor gasite printre daramaturi, a declarat un purtator de cuvant al Surete du Quebec SQ, politia provinciala), Michel Brunet. Sunt cel putin 40 de persoane care lipsesc la . continuă pe România Liberă

Cel putin 80 de disparuti in explozia unui tren in Quebec

Cel putin 80 de persoane au fost date disparute intr-un orasel din Quebec dupa deraierea si explozia unui tren de marfa, care a distrus o parte din centrul localitatii, a declarat sambata un pompier pentru AFP.

Cel putin 80 de disparuti in explozia unui tren cu titei in Quebec

Cel putin 80 de persoane au fost date disparute intr-un orasel din Quebec dupa deraierea si explozia unui tren de marfa, care a distrus o parte din centrul localitatii, a declarat sambata un pompier pentru AFP.

VIDEO UPDATE Tren de marfa deraiat in Canada: 5 persoane au murit, cel putin 40 sunt date disparute, centrul unui oras din Quebec este partial distrus

UPDATE 19:09 Cel putin 5 persoane si-au pierdut viata si alte 40 sunt date disparute dupa deraierea si explozia unui tren de marfa intr-un oras din Quebec, accidentul distrugand o parte din centrul localitatii, a anuntat politia canadiana, citata de Reuters.

UPDATE: Cinci morti si 40 de disparuti in urma deraierii unui tren de marfa in Quebec

Update 19:40 - Cinci persoane au murit si cel putin alte 40 sunt date disparute la 36 de ore de la gigantica explozie a unui tren de marfa, care a devastat sambata oraselul Lac-Megantic din Quebec, potrivit.

VIDEO Tren de marfa deraiat in Canada: Cel putin 80 de persoane sunt date disparute, centrul unui oras din Quebec este partial distrus

Cel putin 80 de persoane au fost date disparute intr-un orasel din Quebec dupa deraierea si explozia unui tren de marfa, care a distrus o parte din centrul localitatii, a declarat un pompier canadian sambata pentru AFP.

VIDEO UPDATE Tren de marfa deraiat in Canada: Cel putin 80 de persoane sunt date disparute, centrul unui oras din Quebec este partial distrus

Cel putin 80 de persoane au fost date disparute intr-un orasel din Quebec dupa deraierea si explozia unui tren de marfa, care a distrus o parte din centrul localitatii, a declarat un pompier canadian sambata pentru AFP. UPDATE In cursul zilei de duminica politia canadiana a anuntat ca trei persoane si-au pierdut viata in urma exploziei trenului de marfa si ca estimeaza ca bilantul mortilor va creste, transmite Reuters.

Cel putin 80 de persoane sunt date disparute in Canada dupa explozia unui tren ce transporta petrol

Cel putin 80 de persoane sunt date disparute in orasul Lac-Megantic din provincia canadiana Quebec, dupa explozia unui convoi de vagoane cisterna care a distrus o parte din centrul localitatii, a afirmat sambata un pompier care se intorcea de la locul dezastrului, relateaza AFP.

A fost un spectacol sangeros. Cel putin 42 de morti intr-un atac comis intr-un liceu din Nigeria

Cel putin 42 de persoane, majoritatea elevi, au fost ucise in atacul asupra unui liceu din statul Yobe, in nord-estul Nigeriei, de catre persoane inarmate prezentate drept islamisti din Boko Haram, au anuntat.

Egipt: Cel putin 3 morti intr-un schimb de focuri intre militanti ai lui Morsi si militari egipteni

Militantii favorabili regimului Mohamed Morsi au fost implicati intr-un schimb de focuri cu militari egipteni, vineri, pe strazile din Cairo, relateaza AFP. Cel putin trei manifestanti au fost ucisi in acest.

Rusia: Cel putin 80 de raniti, dupa DERAIEREA unui tren.

Un tren de pasageri a deraiat, duminica, in regiunea rusa Krasnodar, in apropiere de Marea Neagra, si cel putin 80 de persoane au fost ranite, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Doar sase persoane au fost spitalizate cu rani de gravitate medie, a precizat Ministerul pentru Situatii de Urgenta, citat de agentiile de presa ruse. Locomotiva si primele cinci vagoane ale trenului care se deplasa intre Novosibirsk, in Siberia, si Adler, pe malul Marii Negre, au iesit de pe sine si s-au .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )