Libnet.ro
UNICEF

06:30

Explozie intr-un bloc din Navodari. Un barbat are arsuri pe jumatate din suprafata corpului

Antena3 Antena3,
Explozie intr-un bloc din Navodari. Un barbat are arsuri pe jumatate din suprafata corpului

Un barbat de 38 de ani din Navodari a fost grav ranit in urma unei explozii produse in blocul in care acesta locuieste. continuă pe Antena3

Fane Spoitoru, celebrul cap al lumii interlope de dupa Revolutie, a murit intr-un spital din Israel

Fane Spoitoru, pe numele sau real, Ion Titisor, a murit, joi, intr-un spital din Israel, in urma unui accident vascular. in ultimele zile, barbatul a fost tinut in viata doar de aparate, .

Momente de cumpana pentru Fane Spoitoru: Interlopul se afla in coma intr-un spital din Israel

Celebrul interlop Fane Spoitoru, pe numele sau real, Ion Titisor, se afla in coma intr-un spital din Israel, din cauza unui accident vascular, potrivit click. ro. Barbatul, care a devenit celebru.

Caz socant intr-un sat din Bistrita-Nasaud! Un minor a silit o fata de 7 ani sa intretina relatii sexuale. Totul, sub privirile altor copii!

Caz socant intr-un sat din judetul Bistrita-Nasaud! Un minor a obligat o fetita de doar 7 ani sa intretina relatii sexuale cu acesta, dar si cu fratele lui, tot un minor, scrie.

Descoperire macabra: Cadavrul unui muncitor a fost gasit intr-un canal din Iasi (VIDEO)

Descoperire socanta la Iasi. Un barbat a fost gasit mort, intr-un canal, de catre muncitorii Regiei de apa din oras, informeaza B1 TV. in urma autopsiei, anchetatorii vor stabili cum a murit omul.

Descoperire socanta intr-o primarie din Transilvania. Un angajat a fost gasit mort, intins pe mai multe scaune

Descoperire socanta joi dimineata la Primaria Orasului Teius, din judetul Alba. Potrivit informatiilor primite de la reprezentantii IPJ Alba, joi, 7 aprilie, in jurul orei 6. 00, Politia Orasului.

Noi dezvaluiri in scandalul PanamaPapers: Toata averea lui Ion Tiriac e intr-un offshore din Panama (FOTO)

Numele lui Ion Tiriac apare in scandalul Panama Papers, ce mai mare scurgere de informatii din istorie despre banii ascunsi de miliardarii lumii prin intermediul firmelor offshore. Ion Tiriac si-a pus toat.

Deces suspect intr-un campus din Capitala. Tanara de 24 de ani, gasita moarta

O tanara a fost gasita decedata, marti, in camera de camin din Campusul Agronomie, dupa ce parintii au spart usa deoarece fata nu mai raspundea la telefon, au declarat surse din randul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )