Libnet.ro
UNICEF

10:15

Explozie intr-un bloc de locuinte din Calarasi: O persoana a murit, alte patru au fost ranite

B1 B1,
Explozie intr-un bloc de locuinte din Calarasi: O persoana a murit, alte patru au fost ranite

O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, miercuri seara, in urma unei explozii produse intr-un bloc de locuinte din centrul municipiului Calarasi. Deflagratia, a carei cauze nu se cunoaste. continuă pe B1

EXPLOZIE intr-un bloc de locuinte, in seara de Craciun. O persoana, de URGENTA la spital

O explozie a avut loc intr-un bloc, la Calarasi. O persoana a fost transportata la spital. Stire in curs de actualizare.

EXPLOZIE intr-un bloc de locuinte, in seara de Craciun. Sase persoane, de URGENTA la spital

Circa 10 apartamente dintr-un bloc din Calarasi au fost distruse de o explozie, iar sase persoane au fost transporate la spital, in urma deflagratiei. Se intervenine cu patru autospeciale cu apa si spuma.

EXPLOZIE intr-un bloc, in seara de Craciun. O persoana a murit. Vezi imagini cu blocul avariat

Update 20. 05 - O persoana din cele ranite in explozia de miercuri seara a murit, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Calarasi, Ramona Tudor, potrivit Mediafax. Victima este o.

Explozie intr-un bloc, in seara de Craciun: un mort si sase raniti. Imagini cu blocul avariat

Update 23. 36 - O mare parte dintre locatarii blocului afectat de explozia din municipiul Calarasi isi vor petrece noaptea la rude sau la prieteni, desi autoritatile locale le-au pus la dispozitie un spatiu de.

Explozie cu victime intr-un bloc din Calarasi.

O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, miercuri seara, in urma unei explozii produse intr-un bloc de locuinte din centrul municipiului Calarasi, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Calarasi, Ramona Tudor, a spus ca o femeie de 46 de ani a murit, iar alte patru persoane au fost ranite, fiind transportate la Spitalul Judetean Calarasi. Doi dintre raniti sunt in stare mai grava, cu multiple traumatisme. Blocul de locuinte in care s-a .

Explozie violenta la un bloc din Calarasi. O persoana a murit si alte cinci sunt ranite

Tragedie in seara de Craciun! 14 apartamente dintr-un bloc din Calarasi au fost distruse de o explozie, iar sase persoane au fost transportate la spital, in urma deflagratiei.

Explozie intr-un autobuz israelian. Oficial: A fost un atac terorist

Un obiect suspect a explodat, duminica, fara a provoca victime, intr-un autobuz israelian in apropiere de Tel-Aviv, a anuntat politia locala intr-un comunicat. Un genist chemat la fata locului la Bat Yam examina obiectul cand acesta a explodat, dar barbatul este nevatamat. Explozia produsa duminica intr-un autobuz israelian la Bat Yam, la sud de Tel-Aviv, care nu s-a soldat cu victime, a fost un atac terorist, a declarat purtatorul de cuvant al politiei pentru AFP.

Explozie intr-un autobuz israelian

Un obiect suspect a explodat, astazi, fara a provoca victime, intr-un autobuz israelian in apropiere de Tel-Aviv, a anuntat intr-un comunicat o purtatoare de cuvant a politiei, Luba Samri, conform AFP.

Incendiu puternic intr-un complex comercial din Capitala

Un incendiu puternic izbucnit, in noaptea de luni spre marti, in Piata Rahova din Capitala, a fost stins de pompieri dupa aproape cinci ore, aproximativ 20 de standuri cu marfa fiind distruse sau afectate, scrie Mediafax .

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )