Libnet.ro
UNICEF

01:05

Explozie intr-un poligon militar din localitatea Harman: Doua persoane au fost ranite

B1 B1,
Explozie intr-un poligon militar din localitatea Harman: Doua persoane au fost ranite

O explozie s-a produs luni dupa-amiaza intr-un poligon militar din localitatea brasoveana Harman. Doua persoane au fost ranite in urma incidentului, una avand ranit semnificative. Potrivit primelor. continuă pe B1

Explozie intr-un poligon militar din localitatea Harman: O persoana a fost ranita

O explozie s-a produs luni dupa-amiaza intr-un poligon militar din localitatea brasoveana Harman. O persoana au fost ranita in urma incidentului. Purtatorul de cuvant al ISU Brasov, Ciprian Sfreja, a.

Explozie intr-un poligon militar din Brasov. Doua persoane au fost ranite

O explozie a avut loc, luni dupa-amiaza, intr-un poligon din judetul Brasov, in timpul unei operatiuni de detonare a munitiei. Potrivit primelor informatii furnizate de reprezentantii Inspectoratului pentru Situ.

Explozie intr-un poligon militar din Brasov

Doua persoane au fost ranite intr-o deflagratie, in judetul Brasov.

Explozie intr-un poligon din judetul Brasov.

O explozie a avut loc, luni dupa-amiaza, intr-un poligon din judetul Brasov, in timpul unei operatiuni de detonare a munitiei, primele informatii furnizate de reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta aratand ca doua persoane au fost ranite, potrivit Mediafax. Primele informatii arata ca doua persoane au fost ranite, la fata locului fiind trimise mai multe echipeje SMURD. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Brasov, Ciprian Sfreja, incidentul a avut loc in poligonul de la .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )