Libnet.ro
UNICEF

23:00

Explozie langa autocarul echipei Borussia Dortmund

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Explozie langa autocarul echipei Borussia Dortmund

ACTUALIZARE 21:50 Meciul Borussia Dortmund - AS Monaco a fost amanat Meciul Borussia Dortmund - AS Monaco a fost amanat pentru miercuri, dupa explozia din aceasta seara de langa autocarul echipei germane. ---------- O explozie s-a produs in apropierea autocarului echipei Borussia Dortmund, aflat in drum spre stadionul Signal Iduna Park, in aceasta seara, cu putin timp inainte ca echipa germana sa intalneasca in meci tur pe AS Monaco, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor. continuă pe Ziarul Bursa

Explozie langa autocarul echipei Borussia. Un jucator ar fi fost ranit

O explozie s-a produs in apropierea autocarului echipei Borussia, aflat in drum spre stadionul Signal Iduna Park, marti seara, cu putin timp inainte ca echipa sa intalneasca in meci tur pe AS Monaco, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

Radu Banciu, despre explozia din apropierea autocarului echipei Borussia Dortmund: Cred ca e o actiune a teroristilor. E cunoscut faptul ca si teroristii se uita la fotbal (VIDEO)

Autocarul echipei germane de fotbal Borussia Dortmund a fost afectat marti seara de o serie de explozii, cu putin timp inainte de meciul cu AS Monaco din turul sferturilor de finala ale Ligii.

Explozie la autocarul Borussiei Dortmund

Trei explozii au lovit autocarul echipei Borussia Dortmund in timp ce echipa era transportata la stadion pentru meciul de marti seara cu AS Monaco din Liga Campionilor.

Explozie in autocarul echipei Borussia Dortmund! Un jucator, ranit. Meciul dintre Borussia Dortmund si AS Monaco a fost amanat

Momente de panica in Germania, inaintea meciuluiBorussia Dortmund - AS Monaco, din turul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. O explozie a avut loc marti seara in.

Presedintele clubului Borussia Dortmund, dupa exploziile de dinaintea meciului cu AS Monaco: Jucatorii sunt in stare de soc

Presedintele clubului Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke, a declarat ca jucatorii sunt in stare de soc dupa exploziile de langa autocarul echipei, informeaza Le Figaro. Jucatorii sunt.

Politia germana: Trei incarcaturi explozive au fost detonate in apropierea autocarului echipei Borussia

Politia germana a anuntat ca trei incarcaturi explozive au fost detonate in apropierea autocarului echipei Borussia Dortmund, la scurt timp dupa ce autobuzul a parasit hotelul unde a fost cazata formatia.

Autocarul echipei de fotbal Borussia Dortmund, vizat de o explozie, in timp ce se indreptau spre stadion. Un jucator ar fi fost ranit

O explozie a carei natura nu a fost stabilita a vizat, marti seara, autocarul echipei de fotbal germane Borussia Dortmund, potrivit unor surse citate de presa germana.

Incident grav la Dortmund: 3 dispozitive explozive, detonate langa autocarul Borussiei. Un fotbalist a fost ranit

Autocarul echipei Borussia, aflat in drum spre stadionul Signal Iduna Park, a fost tinta unor explozii, cu putin timp inainte ca echipa sa intalneasca in meci tur pe AS Monaco, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor. O persoana a fost ranita.

NEWS ALERT. Autocarul echipei de fotbal Borussia Dortmund, vizat de un atac cu bomba, in timp ce se indrepta spre stadion. Trei dispozitive au explodat, iar jucatorul Marc Bartra a fost ranit. Meciul cu Monaco a fost amanat

O explozie a carei natura nu a fost stabilita a vizat, marti seara, autocarul echipei de fotbal germane Borussia Dortmund, potrivit unor surse citate de presa germana.

Presedintele clubului Borussia Dortmund: Jucatorii sunt in stare de soc. Sper ca echipa va putea cumva sa revina pe teren

Presedintele clubului Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke, a declarat ca jucatorii sunt socati de exploziile care s-au produs marti in apropierea autocarului echipei, informeazaLe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )