Libnet.ro
UNICEF

19:15

Radu Banciu, despre explozia din apropierea autocarului echipei Borussia Dortmund: Cred ca e o actiune a teroristilor. E cunoscut faptul ca si teroristii se uita la fotbal (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre explozia din apropierea autocarului echipei Borussia Dortmund: Cred ca e o actiune a teroristilor. E cunoscut faptul ca si teroristii se uita la fotbal (VIDEO)

Autocarul echipei germane de fotbal Borussia Dortmund a fost afectat marti seara de o serie de explozii, cu putin timp inainte de meciul cu AS Monaco din turul sferturilor de finala ale Ligii. continuă pe B1

Politia germana: Trei incarcaturi explozive au fost detonate in apropierea autocarului echipei Borussia

Politia germana a anuntat ca trei incarcaturi explozive au fost detonate in apropierea autocarului echipei Borussia Dortmund, la scurt timp dupa ce autobuzul a parasit hotelul unde a fost cazata formatia.

Radu Banciu, despre faptul ca o familie din Italia a fost amendata din cauza mirosului de prajeala: Suntem razbunati. Asteptam sa vina si precedentul cu bormasina (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca o familie din Italia a fost amendata cu 2. 000 de euro pentru ca mirosul din bucataria lor s-a extins pe.

O explozie s-a produs in apropierea autocarului Borussiei Dortmund: Fundasul Marc Bartra, ranit si transportat la spital(FOTO, VIDEO)

O explozie s-a produs marti in apropierea autocarului Borussiei Dortmund, inainte de meciul echipei germane cu AS Monaco, din turul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, informeaza.

O explozie s-a produs in apropierea autocarului Borussiei Dortmund: Fundasul Marc Bartra, ranit si transportat la spital. Meciul cu AS Monaco a fost amanat (FOTO, VIDEO)

O explozie s-a produs marti in apropierea autocarului Borussiei Dortmund, inainte de meciul echipei germane cu AS Monaco, din turul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, informeaza.

VIDEO Autobuzul echipei Dortmund a fost afectat de o explozie a trei dispozitive explozive cu putin timp inainte de meciul cu Monaco / Nu exista victime/ Autoritatile nu au elemente ca a fost un act terorist

Autobuzul echipei germane de fotbal Dortmund a fost afectat marti seara de o explozie a trei dispozitive explozive cu putin timp inainte de meciul pentru Liga Campionilor cu Monaco, a declarat politia locala, citata de AFP. Fotbalistul Marc Bartra a fost internat in spital, dupa ce a fost ranit usor de cioburile geamurilor sparte, dar recuperarea sa este rapida, spun oficialii clubului. Autoritatile germane nu dispun in acest moment de elemente care sa indice ca exploziile din apropierea autocarului echipei Borussia Dortmund ar fi de origine terorista, au anuntat surse in cadrul serviciilor de securitate, citate de agentia DPA. Gest superb: Suporteri ai Borussiei s-au oferit sa-i cazeze pe suporterii lui Monaco. Oficialii echipei au lansat si ei un hashtag, bedforawayfans, pe care fanii monegascilor il puteau folosi pentru a-si cauta cazare in Dortmund.

Radu Banciu: Relatia lui Victor Ponta cu UDMR e ca cea pe care o ai cu lingurita pe care ti-o da cofetarul sa mananci o prajitura. Astazi, UDMR-ul nu-i mai raspunde nici la salut (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre noile critici pe care Victor Ponta le-a lansat la adresa PSD. Fostul premier a afirmat ca comparat PSD cu PCR,.

Radu Banciu, dupa atentatele de duminica din Egipt: Te duc aia acolo in desert, mergi ca boul sa vezi niste piramide si deobicei nu le vezi din cauza conditiilor meteo (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre atentatele teroriste din Egipt din Duminica Florilor. Duminica Florilor- o duminica plina de sange si de morti ic.

Unspe metri: Radu Banciu: FCSB de cand si-a schimbat numele o tine numai in succes, e clar ca e mana lui Hristos (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de luni a emisiunii Unspe metri rezultatele meciurilor din Liga 1 din weekend care a trecut. Un subiect dezbatut de cei doi a fost suplimentul.

Traian Basescu, despre alegerile din 2009: Am aflat cert ca au fost castigate de Kovesi, Coldea, Maior si Oprea. Pai, eu zic sa-i arestam

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, la B1 Tv, despre noaptea alegerilor prezidentiale din 2009, pe care le catalogheaza ca fiind castigate de Kovesi, Coldea, Maior si Oprea. Seful PMP a mai spus si ca nu a stiut ca sefii serviicilor secrete s-au intalnit acasa la Gabriel Oprea, pe atunci vicepremier.

Victor Ponta, anunt despre excluderea din PSD

Victor Ponta a vorbit despre initiativa pe care au avut-o mai multi sefi de filiale PSD in Comitetul Executiv National al PSD de la Sinaia de a-l exclude din partid. Fostul premier spune ca singurul motiv.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )