Libnet.ro
UNICEF

01:05

Exporturile Republicii Moldova in UE sunt de 3 ori mai mari decat in spatiul CSI

Adevărul Adevărul,
Exporturile Republicii Moldova in UE sunt de 3 ori mai mari decat in spatiul CSI

In primele luni al anului 2016, perioada ianuarie-aprilie, cifra exporturilor din Republica Moldova este cu aproape 7% mai mica, comparativ cu aceeasi perioada al anului precedent. Deficitul balantei comerciale a crescut. continuă pe Adevărul

Premierul Republicii Moldova a convocat o sedinta de urgenta pe tema elicopterului SMURD prabusit

Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip a convocat joi seara o sedinta de urgenta in cazul prabusirii elicopterului SMURD, soldat cu moartea a tuturor celor patru membri ai serviciului de urgenta romanesc, se arata intr-un comunicat emis de guvernul tarii.

Procurorul sef al Republicii Moldova: Motorul elicopterului SMURD s-ar fi oprit in zbor

Eduard Harunjen, Procurorul General interimar al Republicii Moldova, a declarat ca a fost declansata o ancheta in urma prabusirii elicopterului SMURD, in cadrul careia martorii oculari au declarat ca.

SNR, operatorul care transmite posturile publice de radio si televiziune, a inregistrat anul trecut o pierdere de 16 ori mai mare decat in 2014: Peste 6,3 milioane euro

Societatea Nationala de Radiocomunicatii SNR/Radiocom), operatorul national care transmite posturile publice de radio si televiziune, a inregistrat anul trecut o pierdere neta de peste 28,2 milioane lei peste 6,3 milioane de euro), de 16 ori mai mare decat in 2014, cand pierderea neta a fost de peste 1,7 milioane lei, arata datele afisate la Ministerul de Finante. Cifra de afaceri a fost de peste 280,6 milioane lei in 2015, in scadere cu 15,3% fata de anul anterior.

Bunicuta cu cei mai mari sani din Marea Britanie. Cum arata la 50 de ani si cu 33.000 de lire cheltuite pe implanturi mamare

O femeie in varsta de 50 de ani se afla printre persoanele cu cei mai mari sani din Regatul Unit al Marii Britanii. Se pare ca aceasta a ales sa-si faca cateva operatii estetice pentru a aj.

Cimentistii au spus adio crizei: profituri si cu peste 80% mai mari si rulaje in crestere accentuata

Anul 2015 a fost unul in care se poate spune ca cei mai mari producatori de ciment la nivel local au spus Adio! crizei, asta dupa ce companiile din domeniul productiei de materiale de constructie cu cele mai mai incasari au revenit la.

O treime din populatia Republicii Moldova munceste, iar o treime din acesti muncitori activeaza in sectorul agrar

In prima parte a acestui an, in Republica Moldova a fost inregistrata o crestere a numarului de persoane angajate in campul muncii, in raport cu aceeasi perioada al anului trecut. Totodata, a scazut si numarul de someri.

Eroii elicopterului SMURD, care si-au pierdut viata in accidentul din Republica Moldova, sunt inmormantati azi

Pentru familiile celor patru eroi care au pierit joi in teribilul accident cu elicopterul SMURD in Republica Moldova azi e, cu siguranta, cea mai trista zi din viata lor. Rudele si prietenii ii conduc azi pe ultimul drum pe cei patru eroi.

Cei mai mari producatori de uraniu din lume. Unde se afla Romania?

Uraniul este un metal care se gaseste atat in roci si in sol, cat si in apa, iar in stare naturala este slab radioactiv. Este folosit, printre altele, in industria farmaceutica, cea militara sau in cea energetica. Aceasta din urma foloseste cele mai.

Angajatii din penitenciare au iesit in strada: Gardienii cer salarii mai mari (VIDEO)

Sute de angajati din Penitenciare au protestat in fata Ministerului Muncii. Acestia sunt nemultumiti de faptul ca Administratia Penitenciarelor este singura institutie publica din Romania cu zero.

Care sunt cele mai mari greseli ale ginecologilor din Romania? Aflati la Adevarul Live, de la ora 13.00

Diagnosticul si tratamentul afectiunilor ginecologice se face deficitar in multe situatii in Romania. in lipsa unor protocoale riguroase, femeile se plimba ani intregi de la un medic la altul fara sa beneficieze de investigatiile relevante. Timpul pierdut se traduce apoi prin probleme de fertilitate sau mai grave. Despre acest cerc vicios vorbim cu dr. Paul Pirtea, ginecolog si specialist in FIV la Spitalul Universitar Cochin din Paris.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )