Libnet.ro
UNICEF

08:15

Expozitie cu cele mai relevante marci postale dedicate Cosmosului

Adevărul Adevărul,
Expozitie cu cele mai relevante marci postale dedicate Cosmosului

Muzeul de Istorie Paul Paltanea Galati va invita joi, 15 mai 2014, ora 1300, la vernisajul expozitiei50 de ani de cooperare europeana in spatiu,care se incadreaza in ciclulColectii si colectionari. continuă pe Adevărul

India: Cele mai mari alegeri parlamentare din lume s-au incheiat dupa cinci saptamani de scrutin

Cele mai mari alegeri parlamentare din lume s-au incheiat luni, in India, dupa ce peste 800 de alegatori si-au exprimat optiunea electorala in cele cinci saptamani dedicate scrutinului, relateaza AFP.

Cazare in Romania: Cele mai ieftine vs. cele mai scumpe destinatii ale lunii mai

Dusseldorf, Mai 2014. Rasnov este cea mai ieftina destinatie nu doar din Romania, ci din intreaga lume, luand in considerare cele 6028 cele mai populare destinatii de pe trivago din aceasta luna.

Oamenii de stiinta din Elvetia au creat robotul cu cele mai bune reflexe din lume

Oamenii de stiinta din Elvetia au creat robotul cu cele mai bune reflexe din lume. Este vorba despre un brat bionic ce poate prinde diverse obiecte cu orice forma cu o viteza uimitoare. Cel mai probabil, noua.

Pe termen lung, cele mai ca and stigate vor fi bancile ce vin cu solu and tii croite pe client

Pe termen lung, cele mai ca and stigate vor fi bancile ce vin cu solu and tii croite pe client, a spus Traian Halalai, presedintele EximBank, intr-o intalnire pe care banca a organizat-o la sfarsitul saptamanii trecute cu oamenii de afaceri din Ia and si, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Pe termen lung, cele mai castigate vor fi bancile ce vin cu solutii croite pe client

Pe termen lung, cele mai ca and stigate vor fi bancile ce vin cu solu and tii croite pe client, a spus Traian Halalai, presedintele EximBank, intr-o intalnire pe care banca a organizat-o la sfarsitul saptamanii trecute cu oamenii de afaceri din Ia and si, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

LIVE TEXT Finala Eurovision 2014: Numaratoarea inversa si ordinea intrarii in concurs. Adevarul va prezinta cele mai importante momente ale show-ului

Finala Eurovision 2014 va fi transmisa in aceasta seara in direct, incepand cu ora 22:00, de TVR 1, TVR HD, TVR+ si TVR International. Reprezentantii Romaniei, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu, vor evolua de pe pozitia a sasea. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului.

Se deschide cinematograful 3D din Alba Iulia cu cele mai noi filme pentru cinefili

Cinefilii din Alba Iulia vor putea, in sfarsit, sa vizioneze filme 3D in oras fara a mai fi nevoiti sa mearga la Cluj-Napoca. Cinema Colurs 3D se va deschide sambata, 17 mai 2014 in incinta Alba Mall.

Cele mai eficiente tehnici de agatat. Cercetatorii au aflat trucurile care nu dau gres niciodata

Potrivit unui studiu recent, modul in care cineva flirteaza este mult mai important decat aspectul fizic sau tinuta. Efectul este garantat atat pentru barbati, cat si pentru femei. Psihologul Monica Moore, de la.

Arta comestibila! Cele mai cool tablete de ciocolata!

Patronii boutique-ului Unelefante din Mexic au venit cu o idee nastrusnica pentru a atrage cat mai multi cumparatori. Au lansat o linie inedita de ciocolate fine ce par a fi stropite cu vopsea, dar, in realitate, sunt decorate cu petale de flori cristalizate, nucsoara, bucati de caise confiate si fistic. In ciuda aspectului colorat, acestea sunt nu doar comestibile, ci si de-a dreptul delicioase!.

Faze tari: Romania intra in Top 10 cele mai urate destinatii de vacanta cu un loc din Bucuresti; Un crater urias s-a format pe o autostrada din Rusia. Groapa are un diametru de 5 metri; Au americanii un plan secret? Ce vor sa faca daca erupe supervulcanu

Semnele razboiului mondial? In mai multe biserici din Ucraina si Rusia au inceput icoanele sa planga. Un fenomen straniu a fost remarcat in mai multe biserici ortodoxe de pe teritoriul Ucrainei si Rusiei odata cu inceperea crizei politice. Zeci de icoane au inceput sa planga cu lacrimi de sange. Un barbat de 77 de ani a vrut sa jefuiasca o banca si l-a luat ostatic pe manager. Batranul nu se putea deplasa fara cadru. Camerele de supraveghere de la o banca din Boynton Beach Florida, Statele Unite) au surprins imagini.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )