Libnet.ro
UNICEF

06:45

Expozitie despre istoria armelor, din 19 decembrie la Muzeul National de Istorie

Hotnews Hotnews,
 Expozitie despre istoria armelor, din 19 decembrie la Muzeul National de Istorie

La Muzeul National de Istorie a Romaniei se deschide pe 19 decembrie o expozitie ce ilustreaza 500 de ani de istorie a armelor si a tehnologiilor militare in spatiul romanesc, european si mediteranean perioada sec XV-XX). Armele fac parte din civilizatia umana inca de la inceputurile sale si ne definesc ca specie. Evolutia lor ilustreaza atat progresul tehnologic, cat si puterea de distrugere irationala a omului. continuă pe Hotnews

Muzeul National de Istorie deschide o expozitie despre revolutia din 1989

Muzeul National de Istorie a Romaniei MNIR) verniseaza pe 17 decembrie mica expozitia foto-documentara 65506;Decembrie 65506;89. 25 de ani de libertate65506;, ea cuprinzand imagini sugestive ale desfasurarii evenimentelor din perioada 16 - 23 decembrie 1989,.

Bugetul de stat pe 2015 va intra in dezbaterea Parlamentului in 19 decembrie

Birourile Permanente reunite ale Parlamentului au stabilit, azi, calendarul dezbaterii proiectului de buget pe 2015, astfel incat acesta sa intre in dezbaterea plenului Parlamentului vineri, 19 decembrie, transmite Mediafax. Senatorul PSD Cristian Dumitrescu a precizat, dupa sedinta conducerii celor doua Camere, ca pana maine la ora 12:00 grupurile parlamentare, deputatii si senatoriii vor putea depune amendamente la proiectul de buget de stat si la cel al asigurarilor sociale. Maine, va avea loc centralizarea amendamentelor astfel incat marti dimineata sa aiba loc sedintele commune ale Camerei Deputatilor de specialitate cu prezenta ministrilor pentru domeniile respective pentru a fi avizate, a precizat Dumitrescu.

(P) Toto si surorile lui, in premiera, din 18 decembrie la HBO si pe HBO GO

Toto si surorile lui, noul documentar produs de HBO Europe si Strada Film, in coproductie cu Alexander Nanau Production si regizat de Alexander Nanau, va avea premiera la HBO pe 18 decembrie, de la ora 20:00.

Radu Banciu, despre accidentul aviatic din Constanta: Tot ce zboara in aceasta tara este totalmente nesigur (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, luni seara, in emisiunea Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, despre prabusirea elicopteruluiSMURD in laculSiutghiol dinMamaia,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )