Libnet.ro
UNICEF

19:15

Radu Banciu, despre accidentul aviatic din Constanta: Tot ce zboara in aceasta tara este totalmente nesigur (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre accidentul aviatic din Constanta: Tot ce zboara in aceasta tara este totalmente nesigur (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, luni seara, in emisiunea Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, despre prabusirea elicopteruluiSMURD in laculSiutghiol dinMamaia,. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Guvernul Ponta 4: PSD-ul mai da un strat de piele jos de pe el si continua cam in aceeasi alcatuire (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat duminica seara componenta Guvernului Ponta 4 care a primit sprijinul grupurilor parlamentare. Ministri fac parte din coalitia de guvernare, asa ca deocamdata nu s-a schimbat.

Martor al accidentului aviatic din Constanta: Victimele au strigat dupa ajutor. Au murit cu zile din cauza sistemului

Un martor al accidentului aviatic din Mamaia, judetulConstanta, a declarat pentru B1 TV, ca victimele au iesit la suprafata si au strigat dupa ajutor, insa echipajele de salvare au venit mult prea.

Martor al accidentului aviatic din Constanta: Victimele au strigat dupa ajutor vreo 20 de minute dupa care nu s-au mai auzit (VIDEO)

Un martor al accidentului aviatic din Mamaia, judetulConstanta, a declarat pentru B1 TV, ca victimele au iesit la suprafata si au strigat dupa ajutor, insa echipajele de salvare au venit mult prea.

Radu Stroe, audiat in calitate de martor la Parchetul iCCJ, in dosarul accidentului aviatic din Apuseni

Fostul ministru al Afacerilor Interne Radu Stroe a fost audiat la Parchetul instantei supreme in dosarul accidentului aerian din muntii Apuseni. Este vorba despre accidentul despre care, inainte de a demisiona,.

Fostul ministrul MAI, Radu Stroe, audiat in dosarul accidentului aviatic din Apuseni

Fostul ministru al Afacerilor Interne Radu Stroe a venit, vineri, la Parchetul instantei supreme, pentru a fi audiat in legatura cu accidentul aerian din muntii Apuseni, despre care, inainte de a demisiona, spunea.

Radu Banciu: Borcea a facut sex la inchisoare cu o femeie, o nemernicie de doua ori mai mare! Asa prost, idiot, marlan, tot trag femeile la el ca mustele la rahat (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, scandalul in care este implicat Cristi Borcea, condamnat in dosarul Transferurilor, acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu o asistenta de la spitalul .

Radu Banciu: Arestul la domiciliu la Tudor Pendiuc este arestul in conac. A fost saltat si adus la Bucuresti pentu ca Pitestiul era prea mic pentru el (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri seara, cazul primarului Pitestiului, Tudor Pendiuc care a fost arestat preventiv, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis cererea de reincarcerare a sa. Pendiuc s-a aflat.

inca doua victime ale accidentului aviatic din Constanta, aduse la mal

Inca doua victime ale prabusirii elicopteruluiSMURD in lacul Siutghiol dinMamaia au fost aduse la mal, relateazaB1 TV. Este vorba de un barbat caruia i se acorda primul ajutor. Acesta este.

Prima marturie de la locul tragediei aviatice din Constanta. Se auzeau glasuri de oameni care strigau: Salvati-ne, ca inghetam!

Un martor al accidentului aviatic petrecut in Constanta a povestit, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, cum a decurs operatiunea de salvare. Omul a povestit ca, la cateva minute dupa prabusire, resturile aparatului.

Prima marturie de la locul tragediei aviatice din Constanta. Se auzeau glasuri de oameni care strigau: Salvati-ne, inghetam!

Un martor al accidentului aviatic petrecut in Constanta a povestit, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, cum a decurs operatiunea de salvare. La 16. 10, stateam pe terasa si am vazut elicopterul care cobora destul.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )