Libnet.ro
UNICEF

16:46

ExxonMobil Romania a acordat contracte de 185 mil. dolari pentru lucrari in Marea Neagra

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ExxonMobil Romania a acordat contracte de 185 mil. dolari pentru lucrari in Marea Neagra

ExxonMobil Exploration and Production Romania a acordat, in ultima jumatate de an, prin negociere, contracte de 185,15 milioane dolari pentru pentru lucrari aferente explorarii, forajului petrolier in Marea Neagra si pentru transportul angajatilor si. continuă pe Wall-Street Ro

ExxonMobil va plati Schlumberger 80 mil. dolari pentru lucrari in Marea Neagra

ExxonMobil Exploration and Production Romania, parte a grupului american ExxonMobil, va plati 286,4 milioane de lei 80,2 milioane de dolari) in urmatorii doi ani companiei Schlumberger pentru lucrari aferente explorarii si forajului petrolier in Marea.

Romanii prind gustul Africii: platesc peste 1 mil. euro pentru a vedea lei, girafe si gorile

Peste 500 de romani vor plati in acest an in jur de 2. 000 de euro pentru circuite in tari africane ca Ghana, Tanzania, Uganda, Kenya, Togo sau Rwanda, iar principalul punct de atractie este safari-ul, in care turistii pot vedea in mediul lor natural.

Rusia va semna contract de 400 miliarde dolari pentru export de gaze catre China

Oficialii rusi si chinezi vor stabili, maine, o intelegere prin care China va primi gaze rusesti in valoare de 400 miliarde dolari pe 30 de ani, potrivit unui cotidian din Rusia, transmite agentia bulgara Novinite.

Leonardo DiCaprio a donat 1 milion de dolari pentru protejarea elefantilor

Actorul Leonardo DiCaprio a donat 1 milion de dolari unei fundatii care militeaza pentru protejarea elefantilor. Starul hollywoodian a facut aceasta donatie generoasa la Sundown Gala din Malibu, California,.

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )