Libnet.ro
UNICEF

15:30

Rusia va semna contract de 400 miliarde dolari pentru export de gaze catre China

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rusia va semna contract de 400 miliarde dolari pentru export de gaze catre China

Oficialii rusi si chinezi vor stabili, maine, o intelegere prin care China va primi gaze rusesti in valoare de 400 miliarde dolari pe 30 de ani, potrivit unui cotidian din Rusia, transmite agentia bulgara Novinite. continuă pe Ziarul Bursa

Rusia vinde Chinei gaze naturale de 400 miliarde de dolari

Rusia si China vor ajunge, marti, la un acord care prevede ca grupul rus de stat Gazprom sa livreze celei mai mari economii asiatice gaze naturale in valoare de 400 miliarde de dolari pe parcursul a 30 de ani, la pretul mediu la care vinde si tarilor din Europa.

ExxonMobil Romania a acordat contracte de 185 mil. dolari pentru lucrari in Marea Neagra

ExxonMobil Exploration and Production Romania a acordat, in ultima jumatate de an, prin negociere, contracte de 185,15 milioane dolari pentru pentru lucrari aferente explorarii, forajului petrolier in Marea Neagra si pentru transportul angajatilor si.

Leonardo DiCaprio a donat 1 milion de dolari pentru protejarea elefantilor

Actorul Leonardo DiCaprio a donat 1 milion de dolari unei fundatii care militeaza pentru protejarea elefantilor. Starul hollywoodian a facut aceasta donatie generoasa la Sundown Gala din Malibu, California,.

ExxonMobil va plati Schlumberger 80 mil. dolari pentru lucrari in Marea Neagra

ExxonMobil Exploration and Production Romania, parte a grupului american ExxonMobil, va plati 286,4 milioane de lei 80,2 milioane de dolari) in urmatorii doi ani companiei Schlumberger pentru lucrari aferente explorarii si forajului petrolier in Marea.

2,3 miliarde euro pentru sustinerea IMM-urilor din Uniunea Europeana

Comisia Europeana CE) lanseaza, in perioada de programare 2014 - 2020, programul COSME, al carui scop este sa sustina competitivitatea intreprinderilor mici si mijlocii IMM) si sa stimuleze antreprenoriatul la nivelul Uniunii Europene. Valoarea acestuia este de 2,3 miliarde euro, potrivit reprezentantilor CE.

Trezoreria va plati anticipat sapte miliarde lei pentru fonduri europene in 2014

Ministerul Finantelor Publice MFP) va realiza plati anticipate in valoare de sapte miliarde lei, in acest an, pentru proiecte finantate din fonduri europene, a declarat ministrul de resort, Ioana Petrescu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )