Libnet.ro
UNICEF

15:30

Fabrica de bani a hackerilor.Trei reguli simple care te vor feri de ransomware si de apocalipsa cibernetica

Adevărul Adevărul,
Fabrica de bani a hackerilor.Trei reguli simple care te vor feri de ransomware si de apocalipsa cibernetica

Daca pana anul trecut, cuvantul ransomware nu spunea mare lucru utilizatorilor de internet, amploarea aceste amenintari informatice, care blocheaza accesul la datele de pe calculator sau telefon si apoi cere recompensa, a crescut exponential si a facut multe victime si in Romania. continuă pe Adevărul

LISTA Organizatiile care vor acorda max. 40.000 Euro romnilor din strainatate, pentru mici afaceri n tara

S-a publicat lista organizatiilor care vor gestiona fondurile europene din care vor fi acodate granuri de pana la 40. 000 de euro fiecare unor romani care se intorc din strainatate pentru a face mici afaceri in Romania, prin programul Diaspora Start Up.

INTERVIU Adina Valean, europarlamentar: Cred ca cei mai afectati de directiva pe roaming vor fi romanii care locuiesc intr-o alta tara UE care vor dori sa-si foloseasca numarul de Romania in roaming

Europarlamentarul Adina Valean PNL / PPE), care in anul 2009 a fost raportor al Parlamentului European privind reglementarile de atunci ale serviciilor de telefonie mobila in roaming, spune ca noua masura europeana prin care s-au eliminat complet tarifele suplimentare in roaming ii va afecta pe romanii care locuiesc intr-o alta tara UE si care vor dori sa-si foloseasca numarul de Romania in roaming.

RATB anunta infiintarea unor linii naveta de autobuze, in zonele in care vor fi inchise statiile de metrou

Noua linii de naveta de autobuze vor fi infiintate, in Capitala, pentru a asigura transportul bucurestenilor de la statiile de metrou care urmeaza sa fie inchise de catre Metrorex la cele invecinate de pe aceeasi magistrala de metrou, informeaza Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB).

AM-POCU: 76 de milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU) a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up, acestea fiind destinate antreprenorilor romani care locuiesc in strainatate sau celor care s-au intors recent in tara si doresc sa-si valorifice abilitatile profesionale dobandite in afara, prin deschiderea unei afaceri in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )