Libnet.ro
UNICEF

11:31

AM-POCU: 76 de milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AM-POCU: 76 de milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU) a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up, acestea fiind destinate antreprenorilor romani care locuiesc in strainatate sau celor care s-au intors recent in tara si doresc sa-si valorifice abilitatile profesionale dobandite in afara, prin deschiderea unei afaceri in Romania. continuă pe Ziarul Bursa

76 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU), din cadrul MDRAPFE, a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up. Proiectele sunt destinate.

Peste 75 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU), din cadrul MDRAPFE, a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Diaspora Start Up: 76 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere in tara

Antreprenorii romani care locuiesc in strainatate sau care s-au intors recent in tara vor fi stimulati sa deschida o afacere in Romania prin programul Diaspora Start Up, care le pune la dispozitie 76 milioane de euro.

Finantari de pana la 40 milioane euro pentru firme europene si americane

Compania Partech Ventures lanseza un nou fond de investitii cu capital de risc) dedicat startup-urilor tehnologice din Europa si Statele Unite, in valoare totala de 400 milioane de euro, si va oferi finantari intre 200. 000 de euro si 40 de milioane de euro pentru firme aflate in diferite stadii de dezvoltare.

Antreprenorii RBL: Statul roman ii incurajeaza pe romanii din strainatate sa ramana acolo

Antreprenorii si managerii grupati in fundatia Romanian Business Leaders RBL) sunt preocupati de faptul ca, printr-o strategie oficiala, Guvernul Romaniei ar urmari sa ii faca pe romanii din diaspora sa se obisnuiasca si sa ramana in strainatate, in timp ce firmele din Romania se confrunta cu un deficit de lucratori talentati.

Grecia vrea cel putin 400 de milioane de euro pentru operatorul de gazoducte DESFA

Autoritatile elene se asteapta ca potentialii investitori sa ofere cel putin 400 de milioane de euro pentru pachetul majoritar de actiuni de la operatorul retelei de gazoducte, DESFA, a declarat, ieri, ministrul elen al Energiei, George Stathakis, transmite Reuters, conform Agerpres.

4,2 milioane de euro pentru Vrancea, din fondul de rezerva al Guvernului, pentru Centenarul Primului Razboi Mondial

Banii ar urma sa acopere cheltuielile ocazionate de organizarea evenimentelor care vor marca Centenarul Primului Razboi Mondial.

Romanian Business Leaders: Strategia nationala pentru romanii de pretutindeni incurajeaza diaspora sa se obisnuiasca mai bine cu ideea ca traieste departe de tara

Romanian Business Leaders RBL) acuza ca Strategia nationala pentru romanii de pretutindeni a fost adoptata fara dezbatere publica si trateaza superficial repatrierea diasporei, desi Romania se confrunta deja cu un deficit de forta de munca.

Lichiditate de numai 2,65 milioane euro

Saptamana a debutat cu aprecieri pentru majoritatea indicilor, cu exceptia celui al societatilor de investitii financiare, care s-a depreciat cu 0,11%, in contextul in care s-a inregistrat un volum de tranzactionare modest, de 12,09 milioane lei 2,65 milioane euro), de trei ori mai scazut decat cel de vineri, de aproape 36 milioane de lei.

Olanda a promis un sediu de 300 de milioane de euro pentru Agentia UE a Medicamentului. Romania vrea si ea sa gazduiasca aceasta institutie

Olanda a prezentat, marti, oferta ei pentru mutarea Agentiei Europene a Medicamentului din Londra in Amsterdam, in contextul Brexit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )