Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Facebook inchide LiveRail, serviciul cumparat din Romania

Antena3 Antena3,
Facebook inchide LiveRail, serviciul cumparat din Romania

Facebook va inchide LiveRail, cel mai mare startup pornit in Romania, cumparat in urma cu mai putin de doi ani pentru 500 de mil. de dolari, scrie Business Insider, citat de ZF. LiveRail. continuă pe Antena3

Facebook inchide LiveRail, startup-ul cu origini romanesti

Facebook a decis sa inchida startup-ul cu origini romanesti LiveRail, un serviciu care conecteaza advertiserii cu continutul video printr-un sistem automatizat.

Betano intra in forta pe piata de pariuri online din Romania

Joi, s-a lansat pe piata din Romania o noua agentie de jocuri online, BETANO. com. Cu servicii rapide si usor de folosit, precum si o comanda vocala pentru aplicatia de iOS - o premiera mondiala in domeniul pariurilor online, dar si o oferta extrem de bogata de pariuri si live streaming, Betano isi propune sa devina pe termen scurt sau mediu sa intre in topul caselor online de pariuri din Romania.

Eroare sau necunoastere? Harta care ii poate ajuta pe imigrantii din Romania, editata numai in limba romana

Centrul de Documentare si Cercetare in Domeniul Integrarii Imigrantilor CDCDI) a realizat o harta pentru a ajuta imigrantii din Romania. Dar se pare ca acestia trebuie sa stie limba romana pe.

Firma Gemedica a aparut si in trecut in scandaluri legate de sistemul medical din Romania: Compania, controlata de apropiatii fostului primar Sorin Oprescu

Nu este pentru prima data cand numele firmei Gemedica apare in scandalurile legate de sistemul medical din Romania. Compania a captat atentia presei inca de acum sase ani, cand.

Firma Gemedica a aparut si in trecut in scandaluri legate de sistemul medical din Romania: Compania, controlata de apropiatii fostului primar Sorin Oprescu (VIDEO)

Nu este pentru prima data cand numele firmei Gemedica apare in scandalurile legate de sistemul medical din Romania. Compania a captat atentia presei inca de acum sase ani, cand.

Schema curierului fals este cel mai nou tip de inselatorie din Romania. Ce presupune acest lucru (VIDEO)

Schema curierului fals este cel mai nou tip de inselatorie din Romania. Pana acum cel putin 5 bucuresteni au cazut in plasa. Oamenii au scos la vanzare pe internet, laptopuri sau.

Bancile din Romania isi indeplinesc rolul de intermediar financiar in proportie de 90%

Bancile din Romania isi indeplinesc rolul de intermediar financiar in proportie de 90%, in acest context sistemul bancar autohton fiind cel mai mare finantator al economiei si societatii romanesti, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, Florin Danescu, presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), potrivit unor surse din presa.

Cea mai batrana femeie din Romania a murit

Cea mai batrana femeie din Romania, Margit Szemenyei, in varsta de 108 ani, a murit, scrie DC News. Anul trecut in luna august Margit Szemenyei a fost sarbatorita la varsta.

Arthur Popa, seful celui mai mare mall din Romania: Este tot mai greu sa construiesti un centru comercial competitiv in Bucuresti

Numit de numai cateva luni la conducerea operatiunilor centrului comercial Baneasa Shopping City, cel mai mare mall din Romania, Arthur Popa foto cover) sustine ca este din ce in ce mai greu ca un dezvoltator sa construiasca un centru comercial.

Studiu BSA. Utilizatorii de calculatoare din Romania folosesc software nelicentiat la cote alarmante

Cel mai recent studiu global referitor la software al BSA releva faptul ca utilizatorii de calculatoare din Romania folosesc software nelicentiat la cote alarmante, in ciuda faptului ca a fost demonstrata o legatura stransa intre software-ul nelicentiat si atacurile informatice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2985 seconds )