Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un milion de lei premii la LOTERIA FISCALA. Care sunt bonurile fiscale castigatoare la prima extragere

Antena3 Antena3,
Un milion de lei premii la LOTERIA FISCALA. Care sunt bonurile fiscale castigatoare la prima extragere

30- Persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in. continuă pe Antena3

Loteria bonurilor: Care sunt biletele castigatoare la prima extragere, de Paste

Prima extragere a loteriei bonurilor fiscale a avut loc luni, 13 aprilie, in cea de-a doua zi a Pastelui, Ministerul Finantelor Publice si Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) anuntand biletele castigatoare.

Cel mai puternic router wireless cat costa si care sunt performantele

In orice casa ai nevoie de un router wireless cat mai performant pentru a avea semnal puternic si acoperire cat mai mare. Am realizat pentru tine o selectie cu cele mai bune modele daca vrei sa iti cumperi un router wireless puternic. Pe langa toate celelalte criterii de selectie, cum ar fi siguranta pe care [] Cel mai puternic router wireless cat costa si care sunt performantele Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Persoanele care sunt subponderale la varsta mijlocie prezinta un risc sporit de dementa

Persoanele care sunt subponderale la varsta mijlocie prezinta un risc de dementa cu 30% mai mare in comparatie cu persoanele care au o greutate corporala considerata normala, potrivit unui studiu realizat de curand in Marea Britanie, citat de Mediafax.

Biblioteca pentru hoti: Pasaje din cele cinci carti scrise de George Copos in inchisoare, care sunt de negasit pe piata

George Copos si-a descoperit talentul de scriitor inchisoarea Jilava. Debutul este fulminant: 650 de pagini scrise in numai 13 luni. Copos, care a fost condamnat la patru ani de inchisoare si incarcerat in 4.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )