Libnet.ro
UNICEF

01:05

Facebook vrea mai multi clienti business si adauga noi functii la serviciul Workplace

Hotnews Hotnews,
 Facebook vrea mai multi clienti business si adauga noi functii la serviciul Workplace

Facebook a anuntat ca va adauga noi functii la serviciul Workplace, pentru a atrage clientii din zona business si a concura cu aplicatii precum Yammer sau Slack, avand in vedere ca in prezent reteaua de socializare este identificata mai de graba cu brandurile sale de consum, precum Messenger si WhatsApp, noteaza news. ro. continuă pe Hotnews

Situatie incredibila intr-o parcare. Mai multi barbati au iesit dintr-o padure si au inceput sa atace soferul -Politia cunoaste situatia, dar nu poate face nimic

Situatie incredibila in parcare de la Sinesti, chiar pe drumul european E85. Un barbat a povestit pe Facebook cum a fost la un pas sa fie jefuit si batut, de mai multi barbati care au iesit din padu.

Judetele cu cei mai multi kilometri de drumuri de pamant. Moldova, campioana Romaniei la drumuri pietruite

Regiunea Nord-Est a Romaniei are cei mai multi kilometri de drumuri pietruite si de pamant, judetele Botosani, Iasi, Suceava si Vaslui raportand printre cele mai mari valori in ceea ce priveste starea precara a drumurilor, potrivit datelor publicate.

Mai multi romani sunt atrasi de masini noi decat vechi: piata auto second-hand scade

Piata auto in primele trei luni ale anului a inregistrat o crestere de 30% a inmatricularilor pentru masinile noi si o scadere de 6% a inregistrarilor pentru masinile second-hand, respectiv de 4% a reinmatricularilor.

De ce tot mai multi manageri uita sa fie oameni?

Leadership-ul in ziua de astazi ar trebui sa fie despre a uita ce este managementul si despre a reinvata sa fii om. Ideea a fost lansata in spatiul public de catre Javier Pladevall, CEO Volkswagen Audi Retail. Ceea ce vrea acesta sa spuna este ca.

Mai multi cai loviti de o masina de lux ce apartine familei Micula!

In urma cu o saptamana, caii de pe o pasune privata din satul Beftia, din Bihor, au fost loviti de un autoturism de teren. Mai multiau suferit rani, iar unul dintre ei a murit. In aceeasi noapte,.

Mai multi cai loviti de o masina de lux ce ar apartine familei Micula!

In urma cu o saptamana, caii de pe o pasune privata din satul Beftia, din Bihor, au fost loviti de un autoturism de teren. Mai multiau suferit rani, iar unul dintre ei a murit. In aceeasi noapte,.

Maramures: Remorca unui tractor s-a rasturnat peste o femeie si mai multi copii. O persoana a murit

Remorca unui tractor s-a rasturnat marti peste mai multe persoane, in Sighetu Marmatiei, informeaza Stiripesurse. ro. Era vorba despre doi adulti si trei copii, cu varste cuprinse intre 12 si 14.

Monitorul Oficial a publicat cotizatiile membrilor de partid: Cine este politicianul care a donat cei mai multi bani

Monitorul Oficial a publicat recent cotizatiile membrilor de partid, astfel fiind scoase la iveala numele politicienilor care au donat cele mai consistente sume. in varful clasamentului se afla consilierul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )