Libnet.ro
UNICEF

05:15

De ce nu a facu denunt Traian Basescu in cazul Kovesi. Cand la bordul unui vas ai un turnator, vasul se intoarce in port cu un om mai putin

Antena3 Antena3,
De ce nu a facu denunt Traian Basescu in cazul Kovesi. Cand la bordul unui vas ai un turnator, vasul se intoarce in port cu un om mai putin

Traian Basescu a afirmat ca a primit informatii privind un posibil plagiat in cazul tezei de doctorat a Codrutei Kovesi in 2014, informatiile nefiind certe deoarece proveneau din mediul. continuă pe Antena3

De ce nu a facut denunt Traian Basescu in cazul Kovesi. Cand la bordul unui vas ai un turnator, vasul se intoarce in port cu un om mai putin

Traian Basescu a afirmat ca a primit informatii privind un posibil plagiat in cazul tezei de doctorat a Codrutei Kovesi in 2014, informatiile nefiind certe deoarece proveneau din mediul.

Traian Basescu: Doamna Kovesi a amenintat cu arestari daca se reia analiza pe lucrarea ei de doctorat

Traian Basescu a declarat marti ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a folosit telefonul operativ pentru a ameninta cu arestarea un demnitar important daca se va relua o ancheta privind teza sa de.

Basescu, intrebat de ce nu a facut denunt pe cazul Kovesi: Pe vas, cand ai turnator, te intorci in port cu un om mai putin

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti, la B1 TV, ca unul dintre motivele pentru care nu a facut denunt la Parchet legat de modul in care Codruta Kovesi si-a obtinut doctoratul a fost formatia sa profesionala de marinar afirmand ca, in cazul in care echipajul simtea ca are un turnator la bord, de obicei vasul se intorcea din cursa cu un om mai putin.

Traian Basescu, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Stiam ca despre falsificarea raportului stiau Costoiu, Ponta, Coldea si ca este implicat si Ghita. Acum imi explic de ce Ponta s-a indurat sa o propuna pe Kovesi

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a comentat autodenuntul lui Sebastian Ghita, legat de masluirea concluziei de plagiat a tezei de doctorat a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Traian Basescu: Eu am aflat in 2014 ca referatul prin care s-a stabilit ca lucrarea de doctorat a doamnei Kovesi nu este plagiat este un fals. Ghita mi-a dat speranta sa pot vorbi credibil (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti, pentru Stirile B1 TV, ca stia din anul 2014 despre faptul ca referatul, prin care se arata ca lucrarea de doctorat a Laurei Codruta Kovesi nu este plagiata,.

Gabriela Firea anunta ca si-a retras plangerea impotriva fostului presedinte Traian Basescu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca si-a retras plangerea impotriva fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, pentru acuzatiile de santaj, precizand ca au trecut doi ani de cand a depus aceasta plangere, informeaza Mediafax.

Elena Udrea: Dosarul meu a aparut pentru ca partidul lui Traian Basescu nu trebuie sa ajunga in Parlament. Fostul presedinte - Campania din 2014, mai scumpa decat campania mea din 2009 (VIDEO)

Traian Basescu, acuzatii grave la adresa DNA in privinta finantarii campaniilor electorale. Fostul presedinte sustine ca ar trebui sa se analizeze mai ales campania din 2014 care a fost mult mai scumpa de.

Traian Basescu: Klaus Iohannis este intr-o eroare fundamentala. Utilizeaza excesiv strada si emotia colectiva a moartii dramatice a propriilor cetateni, pentru a-si atinge obiectivele politice

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o eroare fundamentala, folosind strada pentru.

Traian Basescu: Klaus Iohannis este intr-o eroare fundamentala. Utilizeaza excesiv strada si emotia colectiva a mortii dramatice a propriilor cetateni, pentru a-si atinge obiectivele politice

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o eroare fundamentala, folosind strada pentru.

Traian Basescu, mesaj pentru Klaus Iohannis: Domnule Presedinte, opriti-va!

Traian Basescu il acuza pe Klaus Iohannis ca se foloseste de strada pentru a-si atinge scopurile politice, cel mai recent exemplu in acest sens fiind cel al mortii politistului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )