Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ce a facut Codruta Kovesi in weekend

Antena3 Antena3,
Ce a facut Codruta Kovesi in weekend

Marcel Banu a postat pe Facebook fotografii cu Codruta Kovesi. Sefa DNA a mers la Deva in acest weekend. Aparitie inedita, simpla, fara fanfare, surle si trambite, scrie Marcel Banu pe pagina sa. continuă pe Antena3

Informatii exclusive. Ce a facut Codruta Kovesi in SUA

Jurnalistul roman Luca Grigore Culian, redactor sef New York Magazin, a vorbit sambata seara la Antena 3 despre o intalnire secreta pe care a avut-o Laura Codruta Kovesi la New York. Kovesi si Maior au.

FOTO Aparitie inedita a Laurei Codruta Kovesi printre turisti. Unde si-a petrecut duminica procurorul sef al DNA

Laura Codruta Kovesi s-a numarat printre miile de turisti care au vizitat monumentele istorice din judetul Hunedoara, in minivacanta de 1 iunie.

FOTO Aparitie inedita a Laurei Codruta Kovesi printre turisti. Unde si-a petrecut duminica procurorul-sef al DNA

Laura Codruta Kovesi s-a numarat printre miile de turisti care au vizitat monumentele istorice din judetul Hunedoara, in minivacanta de 1 Iunie.

Sorina Matei explica de ce Laura Codruta Kovesi trebuie sa plece din functie

Jurnalista Sorina Matei arata ca odata cu publicarea in Monitorul Oficial a deciziei CCR, care da unda verde revocarii Laurei Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA trebuie sa paraseasca de indata.

Presa internationala, despre decizia CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi: Limiteaza puterea presedintelui si ofera ministrului Justitiei un control mai mare asupra procurorilor

Romania s-a aflat din nou pe prima pagina a publicatiilor internationale. Decizia luata de CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi a fost amplu dezbatuta de presa straina, care sustine ca presedintele Klaus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )