Libnet.ro
UNICEF

16:30

FOTO Aparitie inedita a Laurei Codruta Kovesi printre turisti. Unde si-a petrecut duminica procurorul sef al DNA

Adevărul Adevărul,
FOTO Aparitie inedita a Laurei Codruta Kovesi printre turisti. Unde si-a petrecut duminica procurorul sef al DNA

Laura Codruta Kovesi s-a numarat printre miile de turisti care au vizitat monumentele istorice din judetul Hunedoara, in minivacanta de 1 iunie. continuă pe Adevărul

FOTO Aparitie inedita a Laurei Codruta Kovesi printre turisti. Unde si-a petrecut duminica procurorul-sef al DNA

Laura Codruta Kovesi s-a numarat printre miile de turisti care au vizitat monumentele istorice din judetul Hunedoara, in minivacanta de 1 Iunie.

Presa internationala, despre decizia CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi: Limiteaza puterea presedintelui si ofera ministrului Justitiei un control mai mare asupra procurorilor

Romania s-a aflat din nou pe prima pagina a publicatiilor internationale. Decizia luata de CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi a fost amplu dezbatuta de presa straina, care sustine ca presedintele Klaus.

Prima reactie a Comisiei Europene dupa decizia CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi

Comisia Europeana a transmis joi, prin vocea unui purtator de cuvant, ca nu comenteaza deciziile curtilor nationale, dar monitorizeaza lupta anticoruptie prin intermediul Mecanismului de Cooperare si.

Prima reactia a DNA, dupa decizia CCR privind revocarea Laurei Codruta Kovesi: Ne exprimam ngrijorarea fata de potentiala afectare a statutului de independenta a procurorilor

Procurorii DNA transmit ca este momentul sa tragem un semnal de alarma si sa ne exprimam ingrijorarea fata de potentiala afectare a statutului de independenta a procurorilor, dupa decizia Curtii Constitutionale a Romaniei privind revocarea Laurei Codruta Lovesi din functia de procuror-sef.

Sorina Matei explica de ce Laura Codruta Kovesi trebuie sa plece din functie

Jurnalista Sorina Matei arata ca odata cu publicarea in Monitorul Oficial a deciziei CCR, care da unda verde revocarii Laurei Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA trebuie sa paraseasca de indata.

Ce a facut Codruta Kovesi in weekend

Marcel Banu a postat pe Facebook fotografii cu Codruta Kovesi. Sefa DNA a mers la Deva in acest weekend. Aparitie inedita, simpla, fara fanfare, surle si trambite, scrie Marcel Banu pe pagina sa.

Presa internationala scrie despre hotararea CCR cu privire la revocarea lui Kovesi de la sefia DNA: O victorie majora pentru Guvernul social-democrat

Presa internationala scrie ca presedintele roman Klaus Iohannis este nevoit sa o revoce pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi, asa cum cere Guvernul, in pofida protestelor opozitiei si comunitatii.

Urmarim indeaproape evenimentele

Ambasada SUA la Bucuresti spune ca urmareste indeaproape evenimentele, comentand astfel decizia CCR, care a constatat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre ministrul Justitiei si presedintele Romaniei, generat de refuzul sefului statului de a da curs propunerii de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

Informatii exclusive. Ce a facut Codruta Kovesi in SUA

Jurnalistul roman Luca Grigore Culian, redactor sef New York Magazin, a vorbit sambata seara la Antena 3 despre o intalnire secreta pe care a avut-o Laura Codruta Kovesi la New York. Kovesi si Maior au.

S-A TERMINAT! Cristoiu DEZVALUIE ce va face IOHANNIS in scandalul revocarii lui KOVESI: in acest caz risca suspendarea

Jurnalistul Ion Cristoiu sustine ca presedintele Klaus Iohannis este obligat sa semneze decretul de revocare al Laurei Codruta Kovesi, pentru a nu instaura o stare de dezordine generala. Nu de putine ori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )