Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ce au facut doi romani intr-un tren din Italia. Ce idee le-a trecut prin minte a speriat toti calatorii

Antena3 Antena3,
Ce au facut doi romani intr-un tren din Italia. Ce idee le-a trecut prin minte a speriat toti calatorii

Doi romani au blocat un tren intr-o gara din provincia Ancona. Cei doi barbati, nu aveau bilete si au provocat un scandal atunci cand controlorii le-au cerut biletele la verificat. Incidentul s-ar fi. continuă pe Antena3

Microbuz cu romani, spulberat de un TIR pe o sosea din Italia

Clipe de groaza pentru mai multi romani peo sosea din Venezia, Italia. Microbuzul in care se aflaa fost spulberat de un TIR, iar trei romani au ramas prinsi intre fiarele contorsionate ale masinii.

Maria se indrepta spre casa batranei din Italia de care se ingrijea, cand a avut parte de un sfarsit cumplit. Dupa cinci ani, criminalul sau nu a platit inca pentru fapta sa

Maria Rastasanu, o ingrijitoare romanca din Italia, a fost ucisa, in 2014, la fiul batranei la care era angajata. Maria avea atunci 51 de ani si a fost spulberata cu masina de fiul batranei, un barbat cu.

Clipe de GROAZA: Microbuz cu romani, SPULBERAT de un TIR pe o sosea din Italia! Bilantul victimelor e CUMPLIT (FOTO)

Un microbuz cu romani a fost spulberat de un TIR, vineri seara, in zona localitatii Malcontenta din regiunea italiana Venezia, astfel ca trei dintre ei au ramas prinsi intre fiarele contorsionate ale masinii,.

Doi romani acuzati ca au comis jafuri de zeci de mii de euro in Belgia, arestati la Timisoara. Au furat aproape doua tone de cupru intr-o singura noapte

Curtea de Apel Timisoara a decis, recent, arestarea a doua persoane acuzate de autoritatile din Belgia de constituirea unui grup infractional organizat care a comis furturi de zeci de mii de euro. Hotii erau specializati in furturi din societati comerciale.

in Romania, doi tineri au facut 6000 lei pe zi, din chirie: de ce a fost ilegal

Romanul nu intra niciodata in pana de idei de imbogatire rapida, iar cea mai recenta combinatie a unor tineri a generat 6000 lei in doar 24 de ore. Desi este departe de a fi un trend care afecteaza intreaga generatie tanara, numarul celor care vor sa faca bani cu un efort minim a explodat in [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )