Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a facut Giovani Becali la o zi dupa ce a iesit din inchisoare

Antena3 Antena3,
Ce a facut Giovani Becali la o zi dupa ce a iesit din inchisoare

La doar o zi dupa ce a iesit din penitenciarul Poarta Alba, Giovani Becali a vrut sa-si sarbatoreasca libertatea. Asa ca s-a adunat impreuna cu fostii sai camarazi, Gigi Netoiu si Victor Piturca,. continuă pe Antena3

Giovanni Becali se lafaie in libertate. Cum a petrecut fostul impresar prima zi dupa ce a iesit din inchisoare (FOTO)

Giovanni Becali a fost eliberat din inchisoare joi dupa amiaza, dar primul lucru pe care l-a facut a fost sa petreaca cu prietenii. Giovanni Becali a ales ca dupa ce a parasit Poarta Alba sa meraga.

Primele imagini cu Giovani Becali, dupa eliberarea din inchisoare

Giovani Becali a fost eliberat conditionat, miercuri, dupa o decizie definitiva a magistratilor de la Tribunalul Ilfov. Initial, Judecatoria Sectorului 4 a respins, in luna iulie, cererea de eliberare a.

Palma data Justitiei: Fiul senatoarei Sorina Placinta, care abia a iesit din inchisoare, angajat la Curtea de Apel

Andrei Placinta, fiul fostei senatoare Sorina Placinta, a iesit de doar patru luni din inchisoare si si-a si gasit un job: cel de traducator-interpret autorizat, potrivit StirileKanalD. ro. Andrei.

O noua palma data Justitiei: Fiul senatoarei Sorina Placinta, care abia a iesit din inchisoare, angajat la Curtea de Apel Galati

Andrei Placinta, fiul fostei senatoare Sorina Placinta, si-a gasit un job la numai patru luni de la eliberarea conditionata din inchisoare, conform Kanald. ro. Tanarul a fost angajat pe postul de.

Giovani Becali va fi eliberat din inchisoare. Decizia este definitiva

Fostul impresar FIFA Giovani Becali va fi eliberat conditionat, a decis, miercuri, magistratii. Giovani Becali este unul dintre cei opt oameni de fotbal condamnati in urma cu mai bine de doi ani in dosarul.

CONTROVERSA. Fiul Sorinei Placinta lucreaza pentru Curtea de Apel Galati, la cateva luni dupa ce a scapat de inchisoare

Fiul fostei senatoare Sorina Placinta s-a angajat ca intepret-traducator la Curtea de Apel Galati, la nici patru luni dupa ce a iesit din inchisoare. in noiembrie 2013, el a fost condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare cu executare, intr-un dosar de tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice, noteaza Monitorul de Vrancea.

Transportatorii au ajuns la un acord cu ASF, dupa protestele din fata Guvernului. Cu cat a scazut tariful RCA

Protestul transportatorilor din Piata Victoriei s-a sfarsit cu un acord cu Autoritatea de Supraveghere Financiara referitor la plafonarea tarifului RCA la valoarea de 6. 149 lei/an pentru un camion fata de.

Simona Halep, tinta ironiilor dupa retragerea din turneul de la Tokyo: ii e teama de radiatiile din Fukushima. Va juca un turneu desfasurat chiar pe un teren sterilizat in spatele casei sale

Simona Halep s-a retras in ultimul moment de la turneul Premier de saptamana aceasta de la Tokyo. Acest tip de abandon se inscrie in nota clasica facuta cunoscuta de jucatoarea din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )