Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce a facut Oana Roman dupa ce Marius Elisei i-a luat afacerea. A uimit pe toata lumea

Playtech Playtech,
Ce a facut Oana Roman dupa ce Marius Elisei i-a luat afacerea. A uimit pe toata lumea

In urma cu cateva luni, vedeta anunta despartirea neoficiala de sotul si tatal fiicei sale. Acum 2 zile, anunta ca sotul ei a lasat-o si fara afacerea pe care au pornit-o impreuna, in pandemie. Acum am aflat si ce a facut Oana Roman dupa ce Marius Elisei i-a luat afacerea. Ce a facut Oana Roman . continuă pe Playtech

Oana Roman, parasita chiar in prag de sarbatori. Marius Elisei a ramas cu afacerea familiei

Oana Roman si Marius Elisei s-au despartit din nou, chiar in prag de sarbatori. Din pacate, barbatul a parasit caminul conjugal dupa 6 ani de casnicie. Eu am facut tot ce am putut, am demonstrat ca.

Marius Elisei, lovitura dura la adresa Oanei Roman. Cum a lasat-o fara sursa de venit, chiar inainte de Craciun

Cu cateva zile inainte de Craciun, Oana Roman primeste o lovitura crunta, chiar din partea sotului ei. Se pare ca aceasta nu mai reprezinta magazinul sau si nu mai este in niciun fel implicata in acesta sursa de venit, intrucat actele erau pe numele sotului ei, iar cei doi se pare ca nu mai privesc .

Ce a facut Politia Capitalei dupa derapajele Dianei Sosoaca. Informatii de ultima ora

Cazul Diana Sosoaca a luat o noua intorsatura. Si dupa cum se vede nu este una de bun augur, cel putin pentru senatoare. Ultimele informatii spun ca Politia Capitalei s-a autosesizat in acest caz si au demarat investigatii. Investigatiile sunt axate pe verificare adeerintei senatorului de Iasi si asupra declaratiilor acesteia cu privire la problemele .

Ce a facut Florin Salam dupa ce fanii l-au jignit pentru ca a ratat X Factor. Dovada ca nu ii pasa deloc

Florin Salam nu a mai cantat alaturi de nepotul sau, Adrian Petrache, in finala X Factor 2020, fiind inlocuit, pe repede-nainte, de Florin Ristei. Aceasta actiune s-a lasat cu jigniri din partea admiratorilor concurentului de la show-ul de talente, cat si a fanilor manelistului, care au fost de parere ca putea face un efort pentru .

Ce a facut Alexandra Ungureanu dupa ce a castigat Bravo, ai stil! Alta vedeta sigur nu facea asta

Aseara, intr-un show plin de glamour si stralucire a avut loc finala Bravo, ai stil Celebrities. Concurentele ramase in concurs au prezentat cele mai bune creatii vestimentare, iar la final publicul a decis castigatoarea acestui sezon. Pentru unii poate o surpriza, pentru altii poate nu, Alexandra Ungureanu a fost desemnata castigatoarea concursului. Vedeta i-a furat .

Oana Zavoranu, reactie ireala la vestea ca Oana Roman divorteaza. Cu ce barbat sustine ca se va consola

Impart acelasi prenume si ai putea spune ca au un trecut similar, cel putin in ceea ce priveste familiile din care provin. Cu toate acestea, nu pot ajunge la un numitor comun, dar nici nu se pot abtine din a nu comenta una despre cealalta, mai mult Zavo, ce e drept, fiind calcata pe nervi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )