Libnet.ro
UNICEF

21:15

Falia intre angajati se adanceste. Noua Lege a salarizarii reaprinde razboiul intre bugetari si privati

România Liberă România Liberă,
Falia intre angajati se adanceste. Noua Lege a salarizarii reaprinde razboiul intre bugetari si privati

Proiectul la care lucreaza acum Ministerul Muncii pleaca de la un salariu minim brut pentru bugetari de 1. 750 lei, fata de 1. 450 de lei, cat este acum minimul pe economie. La acest nivel, angajatii din sectorul privat ar putea junge abia in 2020, potrivit informatiilor RL. in plus, cheltuielile cu salariile bugetarilor, si asa cu o pondere uriasa in totalul cheltuielilor publice, ar urca cu aproape 50% in trei ani. continuă pe România Liberă

O noua lege a Educatiei. Nastase, fa-te ca lucrezi!

Actualul ministru al Educatiei, Pavel Nastase, cade si el in pacatul predecesorilor sai. Are impresia ca se pot rezolva problemele din educatie printr-o noua lege. Cu viteza cu care se succed ministrii la carma Educatiei, nici actualul ministru nu-si va finaliza opera, care sa-l propulseze in instoria invatamantului romanesc.

Cu ochii pe Educatie. O noua Lege a educatiei nu este neaparat o lege mai buna |OPINIE

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat ca noul ministru al Educatiei va prezenta in viitorul apropiat un nou proiect de lege al educatiei. Pavel Nastase, ministrul Educatiei, a declarat ca legea 1 din 2011 a fost data prin asumare si vrea acum elaborarea unei legi care sa fie interpretata in mod unitar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )