Libnet.ro
UNICEF

00:06

Fara avorturi in Saptamana Patimilor si in Saptamana Luminata

Adevărul Adevărul,
Fara avorturi in Saptamana Patimilor si in Saptamana Luminata

Medicii ginecologi din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu au luat decizia sa nu mai efectueze inreruperi de sarcina in Saptamana Patimilor si in Saptamana Luminata. continuă pe Adevărul

De astazi, crestinii ortodocsi intra in Saptamana Patimilor sau Saptamana Mare

Saptamana Patimilor este cea mai stricta saptamana din anul bisericesc, in care se rememoreaza evenimentele traite de Mantuitorul Isus Hristos in saptamana premergatoare invierii Sale.

Ce trebuie sa stie toti crestinii despre Saptamana Patimilor, cand raiul este inchis. Deniile si credintele populare din Lunea Mare

Crestinii ortodocsi intra de astazi in Saptamana Mare sau Saptamana Luminata, ultima in care se tine post inainte de sarbatoarea Sfintelor Pasti.

Am intrat in Saptamana Patimilor. Credinciosii se pregatesc pentru marea sarbatoare la Invierii

Crestinii se pregatesc sa intampine marea sarbatoare a Invierii Mantuitorului Iisus Hristos. Am intrat in saptamana Mare, numita si a Patimilor, ultima saptamana din postul Sfintelor Pasti. In biserici incepe savarsirea slujbelor numite denii. Acestea evoca toate momentele importante petrecute in viata Mantuitorului intre ziua Intrarii triumfale in Ierusalim si pana la Invierea Sa.

Programul Slujbelor din Saptamana Patimilor la Manastirea Hodos - Bodrog

Manastirea Hodos-Bodrog, una din cele mai vechi asezaminte monahale din tara noastra, isi asteapta credinciosii saptamana viitoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )