Libnet.ro
UNICEF

10:45

Fashion Days Black Friday 2020. Cu 62 de lei te imbraci din cap pana-n picioare

Antena3 Antena3,
Fashion Days Black Friday 2020. Cu 62 de lei te imbraci din cap pana-n picioare

Fashion Days Black Friday 2020. Cu 62 de lei te imbraci din cap pana-n picioare. continuă pe Antena3

Black Friday 2020. Ce oferte uimitoare vor fi vineri, 13 noiembrie

Black Friday 2020. Ziua mult asteptata de toti romanii se apropie. Principalele magazine au dezvaluit ce oferte uimitoare vor fi vineri, 13 noiembrie. Ofertele principalelor magazine de Black Friday 2020 Pe 13 noiembrie, marile magazine din intreaga tara vor avea preturi mult mai mici decat in restul anului, motiv pentru care toti romanii vor sa .

Black Friday 2020 - FAN Courier estimeaza ca va livra 500.000 de colete in prima zi

Compania de curierat FAN Courier estimeaza ca va livra 500. 000 de colete in prima zi dupa Black Friday si asteapta comenzi cu cel putin 30% mai mari pentru toata luna noiembrie. Produsele fashion, ITC si de igiena vor fi cele mai cautate. Pentru a face fata varfului de activitate, compania a investit 15 milioane de euro in echipamente de livrare si gestiune a expeditiilor si relatia cu clientii, a extins capacitatea de depozitare si a suplimentat flota auto si personalul angajat.

Oferta Black Friday 2020: Lenjerii de Pat incepand de la 59 RON la Cumparamisim!

Cumparamisim. ro, magazinul online cu cea mai variata gama de produse pentru pat peste 50. 000 de lenjerii de pat in stoc), care include atat produse de buget, cat si colectii de lux, organizeaza cea mai spectaculoasa campanie de Black Friday de pana acum!.

Black Friday 2020 - 54% dintre romani spun ca vor cumpara cel puttin un produs

Noua din zece romani stiu ce este Black Friday, iar mai mult de jumatate dintre ei intentioneaza sa achizitioneze cel putin un produs in ziua cu cele mai mari reduceri din an, potrivit unui studiu Kantar Romania. Studiul arata si o preferinta crescuta pentru mediul online in randul potentialilor cumparatori de Black Friday: 46% dintre acestia se gandesc prima oara la un magazin online, inregistrand o crestere de 20% fata de anul trecut.

Peste 20.000 de LENJERII DE PAT cu reduceri de pana la 70% la Black Friday 2020 (P)

In 2020, vanatorii de chilipiruri vor avea parte de cel mai tare Black Friday organizat la produse pentru pat! CumparaMisim. ro pune la bataie super reduceri la zeci de mii de produse: lenjerii din bumbac 100% si finet, produse din gama LUX, lenjerii pentru paturi de o persoana, seturi pentru copii, diverse paturi si cuverturi, pilote de calitate, accesorii si seturi pentru Craciun, covoare, draperii, prosoape si altele.

Black Friday 2020 - Magazinele online estimeaza o crestere medie a vanzarilor cu 20% fata de anul trecut. Ce se schimba in anul pandemiei

Asociatia Romana a Magazinelor Online ARMO) estimeaza ca editia din acest an a Black Friday va inregistra o crestere medie a vanzarilor cu 20%, comparativ cu anul precedent, pe fondul cresterii generalizate a consumului in primele 9 luni si a migrarii masive a clientilor in online, pe toate categoriile de produse. Consumatorii si-au mutat bugetele de calatorii sau de vacante in investitii pentru propria locuinta, de la renovari complete pana la mici produse de mobilier, care sa le usureze procesul de telemunca, spun cei de la ARMO.

eMAG Black Friday - Compania s-a adaptat la pandemie si va vinde si vouchere pentru teste Covid. Cate produse vor fi in oferta, pe categorii

EMAG promite ca de Black Friday va avea in oferta 4 milioane de produse ce vor avea reduceri totale de 300 milioane lei. Compania estimeaza ca in aceasta editie aniversara de Black Friday clientii vor realiza comenzi totale in valoare de 585 de milioane de lei, cu 17% mai mult decat anul trecut. Vor fi in oferta 130. 000 de smartphone-uri si 75. 000 de televizoare. Cea mai mare reducere, de 34. 000 euro, este la un BMW Seria 8 Gran Coupe. Vor fi si 100. 000 produse de protectie si echipamente medicale, dar si teste RT-PCR la 199 lei cu reducere de aproape 50%.

Catalogul eMAG e tot ce-ti trebuie inainte de Black Friday: reduceri la 4 milioane de produse

EMAG va organiza Black Friday vineri, 13 noiembrie. Cu cateva zile inainte de aceasta data a venit cu un catalog in care se regasesc produsele la care ai reduceri mari anul acesta. Black Friday.

Black Friday 2020: oferta Home Deco SensoDays te ajuta sa treci mai usor peste izolare

In aceasta perioada, ne petrecem mai mult timp acasa. Acest spatiu a luat pe rand diverse valente pe care am incercat sa le definim si sa le intelegem corect. O misiune nu tocmai usoara, dar pe care o putem duce la bun sfarsit cu trucurile potrivite.

eMAG Black Friday 2020. Reduceri la teste COVID-19 si la inchirieri de rulote

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )