Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mesajul unor buzoieni, dupa 15 ani de munca in Italia: Dragi romani, nicaieri nu e mai bine ca acasa VIDEO

Adevărul Adevărul,
Mesajul unor buzoieni, dupa 15 ani de munca in Italia: Dragi romani, nicaieri nu e mai bine ca acasa VIDEO

Dupa 15 ani de munca in Italia, sotii Draghici au revenit acasa, in comuna Balaceanu din judetul Buzau, si au infiintat prima fabrica de sucuri 100% naturale din judet. continuă pe Adevărul

Pepiniera de la Iaz, Salaj, deschisa dupa 15 ani de munca in Italia. Samanta era deja plantata de parinti VIDEO

De la circa 500 de puieti, salajeanul Ioan Cristea a ajuns sa produca sute de mii de puieti de diferiti pomi fructiferi.

Fata de 15 ani, rapita in Targu Mures

Suketes Eva, din Odorheiul Secuiesc, in varsta de 15 ani, a fost rapita luni dupa-amiaza in timp ce .

Fata de 15 ani din Mures, cautata de Politie ca rapita, a fost gasita

Fata de 15 ani din Odorheiu Secuiesc, rapita luni seara de pe o strada din Targu Mures, s-a prezenta.

Fata de 15 ani rapita de pe o strada din Targu Mures si bagata cu forta intr-o masina de persoane necunoscute a fost gasita

Fata de 15 ani din Odorheiu Secuiesc rapita, luni seara, de pe o strada din Targu Mures, unde se afla impreuna cu unchiul sau, ea fiind bagata intr-un autoturism de persoane necunoscute, s-a prezentat marti dimineata la Politie impreuna cu unchiul sau, care a gasit-o intr-o autogara din Targu-Mures.

O fata de 15 ani a fost rapita de pe strada, chiar de langa unchiul sau

O fata de 15 ani din Odorheiul Secuiesc a fost luata cu forta de pe o strada din Targu Mures de persoane necunoscute, in timp ce adolescenta era cu unchiul sau, a anuntat Politia Romana. Potrivit sursei citate, s-a declansat mecanismul Alerta rapire copil, constituindu-se celula de criza.

Fata de 15 ani rapita de pe strada de indivizi necunoscuti, chiar de sub ochii unchiului sau

O fata in varsta de 15 ani a fost rapita in plina strada, in Targu Mures, de doi indivizi necunoscuti, in timp ce era alaturi de unchiul sau. Cel care a alertat politistii a fost chiar unchiul fetei. Acesta a sunat la 112 si a spus ca cei doi barbati au coborat dintr-o masina neagra, l-au agresat si au luat-o cu forta pe nepoata sa.

Afacere unica, dupa 20 de ani de truda in Italia. Si noi, romanii, suntem in stare sa facem calitate buna VIDEO

Fabrica de obiecte sanitare din ceramica a fost realizata cu ajutorul fondurilor europene, iar deocamdata produsele realizate la Focsani sunt desfacute pe piata din Italia. Cei doi romani au in plan extinderea fabricii.

Dupa 10 ani petrecuti in Franta, un satmarean s-a intors in tara si cultiva aurul gastronomiei

Unul dintre cele mai scumpe ingrediente din bucataria internationala, sofranul supranumit aurul gastronomiei), a fost motivatia de a se intoarce in Romania pentru Adrian, un tanar plecat de 10 ani in Franta. Acesta a mizat totul pe pasiunea sa si s-a intors acasa, punandu-si pe picioare propria afacere.

Dupa zece ani de Irlanda, a decis sa revina in tara, pentru o cariera fabuloasa in tehnologie. Sansa mea a fost sa ma intorc in Romania

Dupa un deceniu petrecut la Dublin, in Irlanda, Valentin Muresan a decis sa se intoarca in Timisoara natala. Avea sa faca cea mai buna alegere, spune el.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )