Libnet.ro
UNICEF

15:45

Faze tari: Un barbat de 77 de ani din Spania a ignorat starea de urgenta creata din cauza coronavirusului si a iesit pe strada sa vaneze pokemoni; Lichid de parbriz sau diluant, vandut drept spirt

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Un barbat de 77 de ani din Spania a ignorat starea de urgenta creata din cauza coronavirusului si a iesit pe strada sa vaneze pokemoni; Lichid de parbriz sau diluant, vandut drept spirt

Libertatea: Un barbat de 77 de ani din Spania a ignorat starea de urgenta creata din cauza coronavirusului si a iesit pe strada sa vaneze pokemoni * Stirile Protv: Lichid de parbriz sau diluant, vandut drept spirt * Incredibilia: Razboiul emu: Conflictul ridicol in care pasarile au invins oamenii * Descopera: Barbatul izolat de restul lumii de 31 de ani: E cel mai sigur loc de pe Pamant* Incredibilia: 7 curiozitati despre Franta, unde vanzatorii nu sunt obligati sa dea rest. continuă pe Hotnews

UPDATE Al treisprezecelea deces provocat de coronavirus in Romania - o femeie de 72 de ani din Caras-Severin

Al treisprezecelea deces din cauza coronavirusului a fost confirmat in Romania miercuri. Este vorba despre o femeie de 72 de ani din judetul Caras-Severin, care se intorsese din Spania si era izolata la domiciliu din 20 martie.

CORONAVIRUS |Al saselea deces din Romania: Un barbat de 64 de ani, din Arad

A fost inregistrat al 6-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19) pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre un barbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20.

Al 5-lea deces din cauza Covid-19: Un barbat de 71 de ani din Suceava, internat anterior in sectia de cardiologie

Grupul de Comunicare Strategica anunta, luni, al cincilea deces din cauza Covid-19, pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre un barbat de 71 de ani din Suceava. A fost inregistrat al cincilea caz de deces al.

Cum arata un aeroport din Spania in timpul pandemiei. Imagini exclusive

Numarul cazurilor de COVID-19 din Spania creste alarmant de la o zi la alta iar autoritatiile au declarat stare de urgenta. Aeroporturile parasite ofera o imagine dezolanta.

Oameni infectati cu coronavirus asteapta pe holurile spitalelor din Spania un pat liber

Imagini cutremuratoare in spitalele din Spania. Pacientii bolnavi cu coronavirus stau intinsi pe jos in asteptarea eliberarii unui pat la sectia de Terapie Intensiva.

Asistenta din Spania, marturie cutremuratoare dupa o tura de zece ore: E foarte greu ce va veni! in spital nu sunt paturi!

O asistenta medicala din Spania isi striga disperarea dupa ce si-a terminat tura de zece ore intr-un spital. Va rog sa ramaneti acasa!, spune aceasta.

O femeie de 75 de ani din Filiasi a murit in timp ce era izolata la domiciliu

O femeie de 75 de ani din Filiasi a murit in timp ce era izolata la domiciliu. Batrana intrase in contact cu doua rude venite din Germania.

Faze tari: Nemtii au creat un site care calculeaza de cata hartie igienica ai nevoie pe perioada izolarii; Catedrala de gunoi: Labirintul din deseuri construit de un singur om

Stirile Protv: Nemtii au creat un site care calculeaza de cata hartie igienica ai nevoie pe perioada izolarii Incredibilia: Catedrala de gunoi: Labirintul din deseuri construit de un singur om * Descopera: 20 curiozitati despre Irlanda, singura tara din Europa unde nu exista serpi * Libertatea: Recomandarea trupei Aerosmith: Crazy, dar in mediul online, pe timpul pandemiei de coronavirus Incredibilia: Un barbat aflat in izolare a alergat maratonul pe balcon.

Faze tari: Cum se descurcau romanii fara hartie igienica? Foloseau tersorium, batul cu burete; 20 curiozitati despre Irlanda, singura tara din Europa unde nu exista serpi

Incredibilia. ro: Cum se descurcau romanii fara hartie igienica? Foloseau tersorium, batul cu burete * Libertatea: Cinematograful drive-in a devenit mijloc de relaxare in Coreea de Sud in plina epidemie de coronavirus * Descopera. ro: 20 curiozitati despre Irlanda, singura tara din Europa unde nu exista serpi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )