Libnet.ro
UNICEF

01:05

FBI inchide unul dintre cele mai celebre cazuri din istorie

Antena3 Antena3,
FBI inchide unul dintre cele mai celebre cazuri din istorie

Dupa 45 de ani deinvestigatii,FBIa decis sa renunte la uncaz nerezolvat. Este vorba de povestea lui DB Cooper, un barbat, care, in 1971, a preluat controlul uneiaeronavea companiei. continuă pe Antena3

Unul dintre cele mai mari mistere ale Bibliei, pe punctul de a fi elucidat

Una dintre cele mai mari enigme biblice ar putea fi elucidata in curand, gratie unei descoperiri facute de oamenii de stiinta. Arheologii au descoperit un cimitir cu ramasitele a 200 de filisteni, populatie antica stabilita in sec. in sudul Palestinei, pe tarmul Marii Mediterane. Cercetarile care urmeaza sa fie efectuate ar putea [].

IMAGINI SOCANTE: Un SUV loveste in plin un ELAN, intr-unul dintre cele mai DURE accidente filmate (VIDEO)

Un elan a fost lovit in plin cu viteza de un autoturism de tip SUV pe o autostrada din statul american Colorado. O femeie a reusit sa surprinda momentul cand animalul intra in trafic si este.

[P] Reteaua M247 ofera una dintre cele mai rapide conexiuni la internet din Europa

M247 detine una dintre cele mai performante si stabile retele din Europa oferind o conectivitate la Internet de ultima generatie, viteze foarte mari si latente scazute. De ceva timp, Romania se afla in topul mondial al tarilor cu cea mai rapida conexiune la internet. Ceea ce inseamna ca fiecare companie, mica sau mare, trebuie sa se adapteze acestei piete in permanenta evolutie, alegand un furnizor de internet care sa poata asigura o conexiune superioara la internet.

Cum sunt realizate unele dintre cele mai frumoase fotografii

Scenele din spatele unora dintre cele mai reusite fotografii nu sunt intotdeauna incantatoare. infiecare zi, news feed-urile din Facebook sunt invadate de zeci si zeci de fotografii care mai de care mai frumoase. Dar de cate ori ati fost curiosi in legatura cu cadrele in care au fost acestea realizate? O galerie aparuta de curand [].

Una dintre cele mai sexy cantarete din Romania socheaza. Ipostaza in care apare pe Facebook - VIDEO

Mira este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Este talentata, are o voce foarte buna iar fizicul ei potenteaza aceste calitati. Iar Mira este constienta de acest lucru. Aparitiile sale fac senzatie.

(P) Reteaua M247 ofera una dintre cele mai rapide conexiuni la internet din Europa

M247 detine una dintre cele mai performante si stabile retele din Europa oferind o conectivitate la Internet de ultima generatie, viteze foarte mari si latente scazute.

Vesti proaste pentru Samsung. Ce se intampla cu unul dintre telefoanele sale celebre

Unul dintre smartphoneurile din noua generatie Galaxy S7, lansata anul acesta de Samsung, pare sa nu dea rezultatele promise de producator, scrie business24. ro Un test facut de asociatia americana Consumer Reports a.

FOTO Dupa esecul de la Euro, un fotbalist de top se consoleaza in bratele uneia dintre cele mai frumoase femei din lume

Fotomdelul Adriana Lima este socotita una dintre cele mai frumoase femei din lume, drept pentru care este ravnita de foarte multi barbati.

FOTO Rochie de mireasa ravisanta pentru una dintre cele mai frumoase tenismene din circuit

Au batut clopote de nunta pentru una dintre cele mai frumoase jucatoare din circuitul feminin, slovaca Dominika Cibulkova.

FOTOGALERIE IMPRESII DIN SERBIA Exit Festival, unul dintre motivele pentru care ar trebui sa vizitezi Serbia

La mai putin de 700 de km de Bucuresti, la cetatea Petrovaradin din orasul sarbesc Novi Sad, s-a desfasurat saptamana trecuta cea de-a 16-a editie a festivalului Exit Festival, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din lume. Tema editiei din acest an a fost Exit Magic si a adus laolalta in cele 4 patru zile de festival in jur de 200. 000 de persoane. Pe scenele festivalului au urcat, printre altii, David Guetta, The Prodigy, Wiz Khalifa, Nina Kraviz, dar si doua formatii romanesti - RoadKillSoda si Implant pentru Refuz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )