Libnet.ro
UNICEF

01:05

FCSB a remizat cu CFR Cluj, scor 0-0, n play-off-ul Ligii I si are un avans de trei puncte n clasament

Hotnews Hotnews,
 FCSB a remizat cu CFR Cluj, scor 0-0, n play-off-ul Ligii I si are un avans de trei puncte n clasament

FCSB a remizat cu CFR Cluj, scor 0-0, in play-off-ul Ligii I si are un avans de trei puncte in clasament, potrivit news. ro Formatia FCSB a remizat, luni, in deplasare, cu CFR Cluj, scor 0-0, in etapa a treia a play-off-ului Ligii I si are un avans de trei puncte in clasament. continuă pe Hotnews

FCSB a remizat cu CFR Cluj, scor 0-0, in play-off-ul Ligii I si are un avans de trei puncte in clasament

FCSB a remizat cu CFR Cluj, scor 0-0, in play-off-ul Ligii I si are un avans de trei puncte in clasament, potrivit news. ro Formatia FCSB a remizat, luni, in deplasare, cu CFR Cluj, scor 0-0, in etapa a treia a play-off-ului Ligii I si are un avans de trei puncte in clasament.

Lupta ramane deschisa! FCSB a remizat cu CFR Cluj si a ratat sansa unei desprinderi decisive in clasament

FCSB a remizat, in deplasare, cu CFR Cluj, scor 0-0, in etapa a treia a play-off-ului Ligii I si are un avans de trei puncte in clasamentul Ligii I fata de Viitorul Constanta.

Reghecampf, calcule pentru titlu dupa remiza cu CFR Cluj

Laurentiu Reghecampf si-a facut calculele pentru castigarea campionatului dupa 0-0 in deplasare cu CFR Cluj in etapa a 6-a din playoff.

CFR Cluj si Steaua s-au anihilat reciproc in Gruia

Steaua s-a distantat la trei puncte de Viitorul in clasament dupa 0-0 in deplasare cu CFR Cluj in meciul direct din etapa a 6-a. Meciul a fost live text pe onlinesport. ro .

LIVE CFR Cluj - Steaua (20:30)

Urmariti de la 20:30 in aceasta pagina derby-ul etapei a 6-a din playoff, meciul CFR Cluj - Steaua, o partida extrem de importanta in economia luptei pentru titlu.

LIVE CFR Cluj - Steaua 0-0

Urmariti de la 20:30 in aceasta pagina derby-ul etapei a 6-a din playoff, meciul CFR Cluj - Steaua, o partida extrem de importanta in economia luptei pentru titlu.

Asa am trait CFR Cluj - Steaua 0-0

Am transmis de la 20:30 in aceasta pagina derby-ul etapei a 6-a din playoff, meciul CFR Cluj - Steaua, o partida extrem de importanta in economia luptei pentru titlu.

CFR Cluj Steaua, meci de care pe care in lupta pentru titlu

Campionatul devine din ce in ce mai interesant de la o etapa la alta, iar meciul dintre CFR Cluj si Steaua va oferi mai multe raspunsuri in ceea ce priveste economia bataliei pentru titlul din Liga 1.

LIVE Voluntari - Iasi (17:30) si CFR Cluj - Steaua (20:30)

Etapa a 6-a se incheie luni seara cu doua meciuri: FC Voluntari - CSM Poli Iasi 17:30 - playout) si CFR Cluj - Steaua 20:30 - playoff).

CFR Cluj - FCSB (Steaua Bucuresti) LIVE. ONLINE STREAM DIGI SPORT - VIDEO

CFR Cluj - FCSB Steaua Bucuresti) LIVE.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )