Libnet.ro
UNICEF

14:00

FDA a aprobat cel mai eficient test de pana acum pentru depistarea COVID-19 si a anticorpilor

Hotnews Hotnews,
 FDA a aprobat cel mai eficient test de pana acum pentru depistarea COVID-19 si a anticorpilor

Un nou test de depistare a maladiei COVID-19 si a anticorpilor, care masoara nu doar prezenta anticorpilor produsi de organismul uman dupa expunerea la noul coronavirus, ci si nivelul de protectie asigurat de acestia, a fost aprobat in Statele Unite, informeaza DPA. continuă pe Hotnews

Gaz Metan - FCSB 2-3. Cel mai spectaculos meci al sezonului

Fara doar si poate, partida de la Medias dintre Gaz Metan si FCSB a fost cea mai spectaculoasa de pana acum in actualul sezon de CASA Liga 1.

Varza murata l-a salvat. Ce a descoperit un internaut, regreta ca nu a stiut pana acum

O reteta mai putin stiuta care are la baza varza a salvat multe domnisoare la inceput de drum in ale gastronomiei. Vrei sa surprinzi rudele venite in vizita sau familia sotului la masa de Craciun si nu stii ce sa prepari? Nu trebuie sa ai o mare indemanare in bucatarie pentru acest preparat! Preparat usor .

Lidia Buble, ravasita total. Nu a vazut-o nimeni asa pana acum. Ce s-a intamplat, de fapt: Am zis ca lesin

Dupa ce a avut cateva kilograme in plus, Lidia Buble a luat atitudine, a inceput sa frecventeze sala de sport si si-a schimbat dieta. La scurt timp dupa ce a facut aceste modificari, vedeta a devenit una dintre cele mai ravnite si invidiate prezente feminine din Romania. Asa a ramas si astazi, desi pe Instagram .

Victor Negrescu (PSD): Pana acum, Guvernul a mintit ca are un plan de redresare economica

Europarlamentarul Victor Negrescu a declarat, joi, ca sumele pe care Romania va putea sa le acceseze prin Planul European de Redresare Economica nu sunt rezultatul unor negocieri dintre reprezentantii Executivului roman si cei ai Comisiei Europene, ci au fost alocati pe baza unui algoritm matematic. Negrescu spune ca Guvernul a mintit pana acum cand a spus ca are un plan national in acest sens.

VICTOR NEGRESCU: Pana acum, Guvernul a mintit ca are un plan de redresare economica

Sumele pe care Romania va putea sa le acceseze prin Planul de European de Redresare Economica nu sunt rezultatul unor negocieri dintre reprezentantii Executivului roman si cei ai Comisiei Europene, ci au fost alocati pe baza unui algoritm matematic, a declarat, astazi, europarlamentarul Victor Negrescu, care a sustinut ca actualul Guvern a mintit pana acum cand a spus ca are un plan national in acest sens.

Cine este Antony Blinken, al doilea cel mai puternic om din administratia SUA

Antony John Blinken s-a nascut pe data de 16 aprilie, in anul 1962. Este un oficial guvernamental american care a functionat ca secretar adjunct de stat al SUA in perioada 2015-2017 si consilier adjunct pentru securitate nationala in perioada 2013-2015 sub conducerea presedintelui Barack Obama. Blinken este acum analist de afaceri globale pentru CNN si .

ALEXANDRU STANEAN, DIRECTOR GENERAL: in pofida pandemiei, Teraplast are de departe cel mai bun an din istorie

Estimam pentru compania TeraPlast o crestere de patru ori a profitului fata de anul trecut, iar pentru intregul Grup discutam de o dublare * Filosofia noastra este sa venim in Romania cu produse care acum se importa in pofida pandemiei de Covid-19, TeraPlast TRP) are cel mai bun an din istorie din punctul de vedere al rezultatelor obtinute, in conditiile in care, la nivel de companie se estimeaza cresterea profitului de patru ori fata de cel de anul trecut, iar la nivel de Grup se prognozeza o dublare, a spus ieri Alexandru Stanean, director general al producatorului de materiale de constructii, in cadrul unei videoconferinte organizate de Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR).

BNR: Pe piata muncii, efectele adverse ale crizei pandemice au fost relativ limitate pana acum

Efectele adverse ale crizei pandemice pe piata muncii au fost relativ limitate pana acum, inclusiv in raport cu asteptarile, in conditiile repornirii activitatii in numeroase sectoare dupa inceperea relaxarii graduale a restrictiilor, dar si ca urmare a extinderii masurilor de sprijin guvernamental vizand pastrarea relatiilor de munca, arata minuta sedintei de politica monetara a Consiliului de Administratie al BNR, publicata astazi.

Cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. incearca sa-l pronunti!

Limba romana are cateva curiozitati, iar unele dintre acestea sunt legate de lungimea cuvintelor. Astfel, cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. Cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. incearca sa il pronunti!.

CORONAVIRUS |Italia: in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 853 decese. Cel mai mare numar inregistrat de la 28 martie

Italia a raportat, marti, 853 decese cauzate de noul coronavirus, fata de 630 inregistrate cu o zi inainte. Acesta este cel mai mare numar zilnic din 28 martie. Italia, cel mai mare numar numar de decese.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )