Libnet.ro
UNICEF

22:30

Federatia Romana de Fotbal a amendat echipele Dinamo si Steaua, dupa meciul de miercuri, de pe Arena Nationala

România Liberă România Liberă,
Federatia Romana de Fotbal a amendat echipele Dinamo si Steaua, dupa meciul de miercuri, de pe Arena Nationala

Cluburile Dinamo si Steaua au fost amendate, vineri, de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal, ca urmare a incidentelor produse la derby-ul care a avut loc miercuri, pe Arena Nationala, in etapa a 18-a a Ligii I, potrivit site-ului Ligii Profesioniste de Fotbal. continuă pe România Liberă

Liga 1: Dinamo - Steaua 3-1/ Victoria lui Andone

Derbiul Dinamo vs Steaua din etapa a XVIII-a) a inceput practic de la 0-1, dupa ce oaspetii au primit o lovitura de la 11 metri in secunda 9. Boldrin a deschis scorul, insa jocul liderului din Liga 1 a continuat fara stralucire, cu multe erori si intr-o viteza care nu putea surprinde apararea dinamovista. Cainii au reusit sa revina pana la pauza 2-1), iar partida de pe Arena Nationala s-a incheiat cu scorul de 3-1 pentru formatia pregatita de Ioan Andone.

Dinamo Steaua, recordurile Marelui Derby

Dinamo si Steaua se intalnesc miercuri, de la ora 20:30, in ultimul cel mai important meci al anului din Liga 1. Cele mai interesante recorduri din meciurile directe jucate de cele doua echipe au fost reunite in graficul de mai sus realizat de casa de pariuri onlineBetano. com.

Echipele de start la Dinamo-Steaua si foaia oficiala de joc (FOTO)

Vedeti mai jos care sunt cele doua garnituri aliniate pe teren la primul fluier al derby-ului Dinamo-Steaua din aceasta seara.

Ilie Nastase l-a enervat pe Christoph Daum dupa derby-ul Dinamo-Steaua

In timp ce-si tinea discursul dupa derby-ul Dinamo-Steaua din etapa a 18-a a Ligii 1, selectionerul Christoph Daum a avut parte de un moment pe care l-a tratat mai putin nemteste.

Derby traditional in fotbalul romanesc: Dinamo - Steaua

Arena Nationala se pregateste pentru cea mai fierbinte confruntare din fotbalul romanesc, devenita, prin traditie, un eveniment sportiv de exceptie: Dinamo - Steaua.

Derby traditional in fotbalul romanesc: Dinamo - Steaua. Vezi evolutia scorului, minut cu minut

Dinamo - Steaua 2-1. Nedelcearu marcheza in prelungirile primei reprize.

Ovidiu Hategan fluiera la derby-ul Dinamo-Steaua

Comisia Centrala a Arbitrilor l-a delegat pe Ovidiu Hategan, cel mai bun arbitru roman al momentului, sa imparta dreptatea pe teren, miercuri seara, la derby-ul Dinamo-Steaua din etapa a 18-a a Ligii 1.

Manchester United vine la derby-ul Dinamo-Steaua pentru a-l urmari pe Dorin Rotariu

Dorin Rotariu, tanara speranta a clubului Dinamo, este tot mai 'vanat' de echipele de fotbal din strainatate, care asteapta cu nerabdare sa urmareasca prestatia tanarului din derb.

Derby traditional in fotbalul romanesc. Meciul Dinamo - Steaua s-a incheiat cu scorul de 3 - 1

Dinamo castiga cu 3-1. Steaua ramane cu 34 de puncte, iar Dinamo ajunge la 29 de puncte.

Record pentru fotbalul european stabilit la Dinamo-Steaua

La derby-ul dintre Dinamo si Steaua a fost stabilit un nou record pentru fotbalul european in ceea ce priveste acordarea unei lovituri de la 11 metri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2919 seconds )