Libnet.ro
UNICEF

19:45

Federatia Solidaritatea Sanitara cere masuri urgente pentru protectia angajatilor din sistemul medical

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Federatia Solidaritatea Sanitara cere masuri urgente pentru protectia angajatilor din sistemul medical

Federatia Solidaritatea Sanitara a solicitat luni autoritatilor adoptarea mai multor masuri urgente de protectie a angajatilor din sistemul sanitar, in conditiile in care 19% din totalul persoanelor infectate cu noul coronavirus sunt salariati din sanatate. continuă pe Ziarul Bursa

Federatia Solidaritatea Sanitara: Sunt confirmati cu COVID-19 734 de salariati din sanatate. in 30 de zile, daca se mentine ritmul, vor fi infectati toti

Federatia Solidaritatea Sanitara afirma ca sunt confirmati cu COVID-19 734 de salariati din sanatate si sustine ca, daca se va mentine ritmul actual de imbolnavire, in 30 de zile vor fi infectati toti salariatii din sanatate.

Exclusiv! Managerul Federatiei Solidaritatea Sanitara trage un semnal de alarma: Strategia de protectie a salariatilor din sanatate este gresita!

In momentul de fata, 734 de salariati din sanatate sunt confirmati pozitiv cu noul coronvirus, adica 19% din totalul romanilor infectati. Federatia Solidaritatea Sanitara avertizeaza ca numarul real al celor care lupta in linia intai ar putea fi chiar mai mare, avand in vedere ca nu toti au fost testati, sustine Viorel Rotila, mangerul Federatiei Solidaritatea Sanitara.

Scenariu sumbru al Federatiei Solidaritatea Sanitara: Toti angajatii din sanatate s-ar putea imbolnavi de coronavirus, in 30 de zile

Federatia Solidaritatea Sanitara vine cu un scenariu sumbru. Potrivit calculelor facute de ei, toti angajatii din sanatate din Romania ar putea fi infectati cu noul coronavirus in 30 de zile.

AGENTIILE DE PRESA: Autoritatea Europeana pentru Protectia Datelor vrea o aplicatie paneuropeana pentru monitorizarea raspandirii coronavirusului

Autoritatea Europeana pentru Protectia Datelor EDPS) a lansat luni un apel la realizarea unei aplicatii pentru mobil paneuropene care sa monitorizeze raspandirea noului coronavirus, in locul amalgamului de aplicatii utilizate in diverse state UE care ar putea incalca regulile de protejare a vietii private, relateaza Reuters.

CEC Bank anunta masuri speciale pentru a facilita plata pensiilor

CEC Bank a anuntat luni ca ia masuri speciale in aceasta perioada pentru a facilita plata pensiilor,.

AGENTIILE DE PRESA: Guvernul german cere carantina obligatorie pentru toate persoanele venite din strainatate

Cabinetul de criza al guvernului german pentru combaterea coronavirusului a recomandat luni instituirea carantinei obligatorii de 14 zile pentru cetatenii reveniti din strainatate, relateaza agentiile DPA si AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )