Libnet.ro
UNICEF

09:45

Federer il depaseste in cinci seturi pe Simon si e in sferturi la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Federer il depaseste in cinci seturi pe Simon si e in sferturi la Roland Garros

Fostul campion Roger Federer a trecut prin mari emotii, duminica, in meciul cu Gilles Simon disputat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros. continuă pe Online Sport

Roland Garros: Roger Federer se califica in sferturi, dupa un meci de 5 seturi cu Gilles Simon

Elvetianul Roger Federer, numarul 3 mondial, s-a calificat duminica in sferturile de finala ale turneului de mare slem de la Roland Garros, dupa un meci dificil disputat cu francezul Gilles Simon. Este victoria cu numarul 900 in circuitul profesionist pentru fostul numar unu mondial. El il va intalni in sferturi pe francezul Jo-Wilfried Tsonga.

Roland Garros: Rafael Nadal si Roger Federer s-au calificat in turul trei

Rafael Nadal a obtinut, vineri, calificarea in turul trei al turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului. Spaniolul l-a invins in patru seturi, scor 4-6, 6-3, 6-3, 6-3, pe Martin Klizan Slovacia - locul 35 in clasamentul ATP). Mai departe merge si Roger Federer: 6-3, 6-4, 7-5 cu Julien Benneteau. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

Roland Garros: Sorana Carstea, eliminata de Serena Williams in turul III

Serena Williams a fost prea puternica pentru Sorana Carstea, sportiva din Romania fiind eliminata in turul trei de la Roland Garros. Liderul mondial a castigat disputa in doua seturi, scor 6-0, 6-2.

Roland Garros: Rafael Nadal s-a calificat in turul patru

Rafael Nadal a obtinut, vineri, calificarea in turul patru al turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului. Spaniolul l-a invins in patru seturi, scor 4-6, 6-3, 6-3, 6-3, pe Martin Klizan Slovacia - locul 35 in clasamentul ATP).

Roland Garros: Rafael Nadal s-a calificat in turul trei

Rafael Nadal a obtinut, vineri, calificarea in turul trei al turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului. Spaniolul l-a invins in patru seturi, scor 4-6, 6-3, 6-3, 6-3, pe Martin Klizan Slovacia - locul 35 in clasamentul ATP).

LIVE Roland Garros: Sorana Cirstea-Serena Williams in turul 3 (14:00)

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro meciul pe care Sorana Cirstea il sustine, vineri, contra liderei mondiale Serena Williams in turul 3 la Roland Garros.

Hanescu ajunge in turul 3 la Roland Garros dupa un nou abandon al adversarului sau

Victor Hanescu s-a calificat, joi, in turul 3 la Roland Garros, runda ultimilor 32 asa cum apare pe tabloul principal de simplu, dupa ce l-a invins prin abandon pe rusul Dmitry Tursunov.

Asa am trait Roland Garros: Victor Hanescu-Dmitry Tursunov

Ati urmarit LIVE TEXT pe Onlinesport. ro, joi de la ora 12:00, meciul pe care Victor Hanescu l-a sustinut contra rusului Dmitry Tursunov in turul 2 la Roland Garros.

LIVE Roland Garros: Victor Hanescu-Dmitry Tursunov

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro, joi de la ora 12:00, meciul pe care Victor Hanescu il sustine contra rusului Dmitry Tursunov in turul 2 la Roland Garros.

LIVE Roland Garros: Victor Hanescu-Dmitry Tursunov (12:00)

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro, joi de la ora 12:00, meciul pe care Victor Hanescu il sustine contra rusului Dmitry Tursunov in turul 2 la Roland Garros.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )