Libnet.ro
UNICEF

10:15

Roland Garros: Roger Federer se califica in sferturi, dupa un meci de 5 seturi cu Gilles Simon

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Roger Federer se califica in sferturi, dupa un meci de 5 seturi cu Gilles Simon

Elvetianul Roger Federer, numarul 3 mondial, s-a calificat duminica in sferturile de finala ale turneului de mare slem de la Roland Garros, dupa un meci dificil disputat cu francezul Gilles Simon. Este victoria cu numarul 900 in circuitul profesionist pentru fostul numar unu mondial. El il va intalni in sferturi pe francezul Jo-Wilfried Tsonga. continuă pe Hotnews

Federer il depaseste in cinci seturi pe Simon si e in sferturi la Roland Garros

Fostul campion Roger Federer a trecut prin mari emotii, duminica, in meciul cu Gilles Simon disputat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros.

Roland Garros: Rafael Nadal si Roger Federer s-au calificat in turul trei

Rafael Nadal a obtinut, vineri, calificarea in turul trei al turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului. Spaniolul l-a invins in patru seturi, scor 4-6, 6-3, 6-3, 6-3, pe Martin Klizan Slovacia - locul 35 in clasamentul ATP). Mai departe merge si Roger Federer: 6-3, 6-4, 7-5 cu Julien Benneteau. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

Hanescu ajunge in turul 3 la Roland Garros dupa un nou abandon al adversarului sau

Victor Hanescu s-a calificat, joi, in turul 3 la Roland Garros, runda ultimilor 32 asa cum apare pe tabloul principal de simplu, dupa ce l-a invins prin abandon pe rusul Dmitry Tursunov.

LIVE Roland Garros: Sorana Cirstea-Serena Williams in turul 3 (14:00)

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro meciul pe care Sorana Cirstea il sustine, vineri, contra liderei mondiale Serena Williams in turul 3 la Roland Garros.

Asa am trait Roland Garros: Victor Hanescu-Dmitry Tursunov

Ati urmarit LIVE TEXT pe Onlinesport. ro, joi de la ora 12:00, meciul pe care Victor Hanescu l-a sustinut contra rusului Dmitry Tursunov in turul 2 la Roland Garros.

LIVE Roland Garros: Victor Hanescu-Dmitry Tursunov

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro, joi de la ora 12:00, meciul pe care Victor Hanescu il sustine contra rusului Dmitry Tursunov in turul 2 la Roland Garros.

LIVE Roland Garros: Victor Hanescu-Dmitry Tursunov (12:00)

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro, joi de la ora 12:00, meciul pe care Victor Hanescu il sustine contra rusului Dmitry Tursunov in turul 2 la Roland Garros.

Tenis: Ioana Ducu a fost eliminata in primul tur la simplu junioare la turneul de la Roland Garros

Ioana Ducu a fost eliminata, duminica, in primul tur la categoria de simplu junioare din cadrul turneului de la Roland Garros, se arata pe site-ul oficial al competitiei. Astfel Ducu a ratat accederea in turul.

Tenis: Victor Hanescu a fost eliminat in turul trei al turneului de la Roland Garros

Victor Hanescu, locul 54 ATP, a fost eliminat, sambata, in turul trei al turneului de la Roland Garros, informeaza site-ul oficial al campionatului. Romanul a fost invins de germanul Philipp Kohlscreiber cu.

Roland Garros: Victor Hanescu, eliminat in turul trei de Philipp Kohlschreiber

Victor Hanescu locul 54 ATP) a fost eliminat sambata in turul trei al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, jucatorul roman fiind invins de germanul Philipp Kohlschreiber, cu scorul de 6-0, 7-6, 6-1.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )