Libnet.ro
UNICEF

01:05

Federica Mogherini avertizeaza ca Marea Britanie va pierde mult mai mult decat UE dupa Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Federica Mogherini avertizeaza ca Marea Britanie va pierde mult mai mult decat UE dupa Brexit

Inaltul Reprezentant al UE pentru Politica Externa, Federica Mogherini, a declarat in aceasta dimineata ca britanicii vor pierde mai mult decat europenii ca urmare a deciziei de a parasi blocul comunitar, avertizand in acelasi timp cu privire la dificultatea negocierilor dintre Londra si Bruxelles, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

De ce a anuntat Theresa May alegeri anticipate in Marea Britanie. Washington Post raspunde la principalele intrebari iscate de aceasta decizie |ANALIZA

Premierul britanic Theresa May a luat natiunea prin surprindere, marti, cand a ajuntat ca doreste organizarea de alegeri anticipate in 8 iunie. Cu toate acestea, ea are nevoie de aprobarea a doua treimi din Parlament - vot care este, mai degraba o formalitate. Daca parlamentarii vor aproba propunerea sefei Executivului, va fi a treia oara in ultimii doi ani cand au loc alegeri generale in Marea Britanie, dupa alegerile parlamentare din 2015 si referendumul pentru iesirea din Uniunea Europeana, care a avut loc in luna iunie a anului trecut. intr-o analiza, Washington Post raspunde la cele mai importante intrebari privind posibilele alegeri anticipate din 8 iunie.

Circa 61% dintre muncitorii romani si bulgari din Marea Britanie lucreaza peste 40 de ore pe saptamana, dar sunt platiti cel mai prost

Aproximativ 61% dintre muncitorii romani si bulgari care se afla in Marea Britanie lucreaza peste 40 de ore pe saptamana, comparativ cu 32% in cazul lucratorilor britanici, a anuntat joi Oficiul National de Statistica ONS), potrivit BBC, citata de Agerpres.

Ambasadorul britanic in Romania, Paul Brummell: Marea Britanie va parasi UE, nu Europa

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Paul Brummell, a declarat ca Marea Britanie va iesi din Uniunea Europena, nu din Europa si ca romanii care lucreaza in tara au un rol foarte important, in acest moment fiind peste 2. 000 de medici angajati in spitalele de stat.

Fara permis de conducere pentru cine nu stie sa foloseasca GPS-ul. Se va intampla in Marea Britanie

Incepand cu luna decembrie a acestui an in Marea Britanie vor fi introduse noi reguli pentru obtinerea permisului de conducere. Printre altele, candidatii vor trebui sa demonstreze ca stiu s?.

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude-Juncker: Negocierile pentru Brexit dintre UE si Marea Britanie vor incepe dupa alegerile din iunie

Negocierile propriu-zise cu Marea Britanie pe tema Brexit vor incepe abia dupa instalarea noului guvern, rezultat in urma scrutinului anticipat din 8 iunie, considera presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Romanii fumeaza cele mai scumpe tigari din Europa, raportat la puterea de cumparare. Pana si in Marea Britanie si in Elvetia e mai ieftin

In Elvetia se cumpara lunar, dintr-un salariu mediu, cele mai multe pachete de tigari, 638, in timp ce la polul opus se afla romanii, cu doar 135. in cifre absolute, in Romania.

Romanii fumeaza cele mai scumpe tigari din Europa, raportat la puterea de cumparare. Pana si in Marea Britanie si in Elvetia e mai ieftin

Elvetienii pot cumpara lunar, dintr-un salariu mediu, cele mai multe pachete de tigari dintre cetatenii europeni 638. La polul opus se afla romanii, cu doar 135 .

Analiza BBC: Cum vor influenta, de fapt, alegerile anticipate din Marea Britanie negocierile pentru Brexit

O victorie in alegerile anticipate i-ar servi premierului britanic Theresa May, pentru ca nu ar mai fi un alt scrutin pana in 2022, dar si pentru ca poate trasa cu usurinta directia Marii Britanii, in negocierile cu UE pe tema Brexitului, arata BBC News, intr-o analiza publicata online.

Alegeri anticipate in Marea Britanie. Conservatorii Theresei May vor obtine o victorie categorica, arata sondajele

Partidul Conservator va obtine o victorie clara la alegerile anticipate pe care premierul Theresa May le-a convocat pentru data de 8 iunie, informeaza The Guardian, care citeaza mai multe sondaje. Electoral.

Adio, muncitori romani in Marea Britanie! Scenariul sumbru care apare in pregatirea anticipatelor din Regat

Premierul Theresa May ar putea sa promita electoratului, inaintea alegerilor anticipate din data de 8 iunie, ca va pune capat garantarii liberei circulatii a imigrantilor din state UE in Marea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )