Libnet.ro
UNICEF

01:05

Analiza BBC: Cum vor influenta, de fapt, alegerile anticipate din Marea Britanie negocierile pentru Brexit

România Liberă România Liberă,
Analiza BBC: Cum vor influenta, de fapt, alegerile anticipate din Marea Britanie negocierile pentru Brexit

O victorie in alegerile anticipate i-ar servi premierului britanic Theresa May, pentru ca nu ar mai fi un alt scrutin pana in 2022, dar si pentru ca poate trasa cu usurinta directia Marii Britanii, in negocierile cu UE pe tema Brexitului, arata BBC News, intr-o analiza publicata online. continuă pe România Liberă

Analiza BBC: Poate fi consolidata pozitia Marii Britanii, la negocierile pentru Brexit, prin organizarea de alegeri anticipate?

Premierul britanic Theresa May a justificat, marti, necesitatea organizarii de alegeri anticipate in Marea Britanie, prin necesitatea de consolidare a pozitiei Regatului, in cadrul negocierilor cu Uniunea Europeana, pe tema iesirii din blocul comunitar. Cu toate acestea, realitatea este ca o victorie i-ar fi avantajoasa sefei Executivului, pentru ca ar insemna ca nu vor mai fi alegeri pana in 2022, dar si ca poate trasa mai usor directia Marii Britanii, in contextul Brexitului.

Alegerile anticipate din Marea Britanie aduc temeri pe pietele din Europa

Actiunile de pe pietele europene au scazut ieri, dupa ce premierul britanic Theresa May a anuntat organizarea de alegeri anticipate la data de 8 iunie.

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude-Juncker: Negocierile pentru Brexit dintre UE si Marea Britanie vor incepe dupa alegerile din iunie

Negocierile propriu-zise cu Marea Britanie pe tema Brexit vor incepe abia dupa instalarea noului guvern, rezultat in urma scrutinului anticipat din 8 iunie, considera presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )