Libnet.ro
UNICEF

18:30

O femeie a fost injunghiata langa o gradinita privata din Bucuresti de catre fostul sot. Victima, care a fost in stop cardiorespirator, e in sala de operatie

Adevărul Adevărul,
O femeie a fost injunghiata langa o gradinita privata din Bucuresti de catre fostul sot. Victima, care a fost in stop cardiorespirator, e in sala de operatie

O femeie de 38 de ani a fost injunghiata, vineri, in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei. Victima, care a fost in stop cardio-respirator, a fost transferata de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala, fiind in sala de operatie. E in stare foarte grava, a declarat medicul Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

UPDATE O femeie a fost injunghiata in apropierea unei gradinite private, in Bucuresti. Victima, care a fost in stop cardiorespirator, e in sala de operatie

O femeie de 38 de ani a fost injunghiata, vineri, in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei. Victima, care a fost in stop cardio-respirator, a fost transferata de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala, fiind in sala de operatie. E in stare foarte grava, a declarat medicul Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti pentru Adevarul.

O femeie a fost injunghiata in apropierea unei gradinite din Bucuresti

O femeie de 38 de ani a fost injunghiata, vineri, in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei. Din primele informatii, victima a fost gasita de medicii SMURD in stop.

SOC! TRAGEDIE in Romania! A fost iNJUNGHIATA in apropierea unei gradinite din BUCURESTI (VIDEO)

O femeie a fost injunghiata vineri in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei, informeaza B1 TV. Femeia are 38 de ani, iar agresorul este chiar sotul ei. Aceasta era in stop.

O femeie a fost injunghiata in apropierea unei gradinite din Capitala: Echipajele de urganta incearca sa ii salveze viata

O femeie a fost injunghiata vineri in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei. La ora transmiterii acestei stiri, victima se afla in stop cardio-respirator, iar la fata.

O femeie a fost injunghiata mortal de sotul ei in apropierea unei gradinite din Bucuresti

O femeie de 38 de ani a fost injunghiata, vineri, in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei. Din primele informatii, victima a fost gasita de medicii SMURD in stop.

SOC! TRAGEDIE in Romania! Femeia iNJUNGHIATA in apropierea unei gradinite din BUCURESTI a MURIT (VIDEO)

UPDATE: Femeia injunghiata in apropierea unei gradinite din Capitala a murit. O femeie a fost injunghiata vineri in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei, informeaza B1 .

SOC! TRAGEDIE in Romania! Femeia iNJUNGHIATA intr-o gradinita din BUCURESTI a MURIT (VIDEO)

UPDATE: Femeia injunghiata intr-o gradinitadin Capitala a murit. O femeie a fost injunghiata vineri in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei, informeaza B1.

Gradinita a carei directoare a fost injunghiata mortal de fostul sot NU ARE AUTORIZATIE. Inspector scolar: Functioneaza ilegal (VIDEO)

Directoarea unei gradinite private din Capitala a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost injunghiata de catre fostul ei sot. Cateva ore mai tarziu, aceata a.

O femeie de 25 de ani a fost injunghiata mortal de iubitul ei. Criminalul este militar

O femeie de 25 de ani a fost injunghiata mortal, marti, de iubitul ei, incidentul avand loc intr-un .

Fara curent electric in mai multe zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu

Mii de oameni vor ramane, joi, fara curent electric in mai multe zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu. E-Distributie Muntenia a anuntat ca intrerupe alimentarea cu energie electrica pentru a fa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )