Libnet.ro
UNICEF

01:05

O femeie va prelua carma guvernului Marii Britanii. Cine este Theresa May, cea care il va inlocui in functie pe David Cameron

Adevărul Adevărul,
O femeie va prelua carma guvernului Marii Britanii. Cine este Theresa May, cea care il va inlocui in functie pe David Cameron

Actualul premier al Marii Britanii, David Cameron, a anuntat ca va demisiona miercuri din functie, iar in cursul aceleiasi zile Theresa May ii va prelua functia, relateaza BBC. continuă pe Adevărul

Brexit. O femeie va prelua carma guvernului Marii Britanii. Cine este Theresa May, cea care il va inlocui in functie pe David Cameron

Actualul premier al Marii Britanii, David Cameron, a anuntat ca va demisiona miercuri din functie, iar in cursul aceleiasi zile Theresa May ii va prelua functia, relateaza BBC.

David Cameron isi va depune miercuri demisia. Cine este Theresa May, viitorul premier al Marii Britanii (VIDEO)

Theresa May, deputat si secretar de Stat pentru Energie, va deveni prim-ministrul Marii Britanii incepand cel tarziu de miercuri seara, a anuntat premierul demisionar David Cameron, potrivit B1.

Ea nu are copii. Eu am. A fi mama inseamna sa ai o miza foarte reala in viitorul tarii noastre: Atac murdar, pe model romanesc, in campania pentru functia de premier al Marii Britanii

Aspirantii la mult ravnitul scaun de premier al Marii Britanii doresc cu orice pret sa-si discrediteze contracandidatii. Dupa modelul Gabriela Firea, conservatoarea Andrea Leadsom a sugerat ca ea este mai.

Theresa May pe cale sa devina noul premier al Marii Britanii: Contracandidata sa Andrea Leadsom s-a retras din cursa Partidului Conservator pentru nominalizarea succesorului lui David Cameron

Theresa May este aproape de a deveni noul premier al Marii Britanii dupa ce contracadidata sa, Andrea Leadsom, si-a anuntat retragerea dincursa conservatorilor pentru alegerea noului lider dupa demisia lui.

TUR cu TUR Formula 1, Marele Premiu al Marii Britanii de la Silverstone

Onlinesport. ro a transmis live text, duminica de la ora 15:00, Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii de la Silverstone, a 10-a etapa a sezonului 2016.

LIVE Formula 1, Marele Premiu al Marii Britanii de la Silverstone (16:00)

Onlinesport. ro transmite live text, duminica de la ora 15:00, Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii de la Silverstone, a 10-a etapa a sezonului 2016.

Lewis Hamilton, pole position in Marele Premiu al Marii Britanii de la Silverstone

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp, sambata, in calificarile pentru Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii, a 10-a etapa a sezonului 2016.

LIVE Formula 1: Marele Premiu al Marii Britanii de la Silverstone - Calificari (15:00)

Urmariti sambata live text in aceasta pagina de la ora 15:00 calificarile pentru Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii, a 10-a etapa a sezonului 2016.

Iesirea Marii Britanii din UE va avea un impact de pana la 15% pe bugetul european

Presiunea pe bugetul european va fi foarte mare in anii urmatori, iar iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va insemna un impact de 10 pana la 15% asupra bugetului european, a declarat premierul Dacian Ciolos, vineri, la Forumul International al Alimentatiei: Investim in viitorul agriculturii.

Cetatenii din mai multe state vestice se opun privilegiilor acordate Marii Britanii de catre UE

Majoritatea cetatenilor din Germania, Franta, Suedia si Finlanda nu cred ca Uniunea Europeana trebuie sa ofere Marii Britanii conditii avantajoase in negocierile privind viitoarea relatie cu Blocul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )