Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cetatenii din mai multe state vestice se opun privilegiilor acordate Marii Britanii de catre UE

Antena3 Antena3,
Cetatenii din mai multe state vestice se opun privilegiilor acordate Marii Britanii de catre UE

Majoritatea cetatenilor din Germania, Franta, Suedia si Finlanda nu cred ca Uniunea Europeana trebuie sa ofere Marii Britanii conditii avantajoase in negocierile privind viitoarea relatie cu Blocul. continuă pe Antena3

Premiera in UE: in 2015 s-au inregistrat mai multe decese decat nasteri. Cu toate acestea, populatia a continuat sa creasca

Populatia continentului european a crescut si a ajuns la 510 milioane de locuitori, asta desi, pentru prima data, s-au inregistrat mai multe decese decat nasteri. Explicatia pentru aceasta.

Turul Frantei: Mai multe lame au blocat traseul cilistilor la catararea pe Col du Tourmalet (FOTO)

Surpriza pe ruta pe care trebuie sa o parcurga participantii la Turul Frantei. Mai multe lame au blocat traseul cilistilor la catararea pe Col du Tourmalet, la o altitudine de peste 2. 000 de metri, informeaza.

Un hot a furat mai multe prezervative dintr-un magazin. Ce mesaj i-a lasat patronul pe geam

Un hot a dat lovitura intr-un magazin din Saltcoats, Scotia, de unde a plecat cu mai multe prezervative.

FOTO Fiscul scoate la licitatie mai multe apartamente dintr-un bloc confiscat lui Marian Iancu in dosarul RAFO

Fiscul scoate la licitatie mai multe apartamente situate intr-un bloc din Bucuresti, chiar langa Parcul Herastrau, care i-a fost confiscat omului de afaceri Marian Iancu, in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani RAFO, in care a fost condamnat in octombrie 2014 la 12 ani de inchisoare.

Mai multe publicatii germane nu mai permit cititorilor sa comenteze articole legate de conflictul NATO-Rusia

Mai multe publicatii germane de renume au decis sa nu le permita cititorilor lor sa posteze online comentarii legate de articole pe tema conflictului NATO-Rusia, a relatat jurnalistul independent german Paul Schreyer pe site-ul publicatiei Telepolis.

Cele mai multe locuri de munca vacante sunt in Bucuresti si Arad

Aradul si Bucurestiul sunt doua zone din tara unde se gasesc cele mai multe locuri de munca vacante. Judetul Arad depasind totalul celorlalte trei unitati administrative din Regiunea de Vest, Timisul, Hunedoara si Caras-Severin.

Polonia, Germania, Romania, Bulgaria si Marea Britanie - tari ale caror termocentrale provoaca cele mai multe morti premature

Cele cinci tari ale caror termocentrale provoaca cele mai multe morti premature peste granite sunt: Polonia 4690), Germania 2490), Romania 1660), Bulgaria 1390) si Marea Britanie 1350), potrivit unui raport al Health and Environment Alliance HEAL), Climate Action Network CAN) Europe, WWF European Policy Office Biroul de politici europene al WWF) si Sandbag, citat de Greenpeace.

Alibec, cele mai multe suturi din Liga 1. De Lucas, cel mai bun pasator

Atacantul Denis Alibec de la Astra Giurgiu este jucatorul cu cele mai multe suturi pe poarta in sezonul 2015/2016 din Liga 1, conform unei statistici oferite de Liga Profesionista de Fotbal.

De ce atrage Oradea tot mai multe firme care produc software

Ritmul de dezvoltare a industriei IT din Cluj este incetinit de faptul ca, pur si simplu, facultatile care ii pregatesc pe specialistii in tehnologia informatiei nu mai pot tine pasul cu cresterea companiei. in ultimii ani, in mod constant, numarul de absolventi ai facultatilor de matematica-informatica si de automatizari-calculatoare a fost mai mic decat numarul posturilor oferite de companiile de IT.

Salariul mediu scade, dupa mai multe luni de crestere. Ce industrii au sfidat trendul si au avut majorari

Castigul salarial mediu nominal net a fost de 2. 063 lei, in luna mai a acestui an, in scadere fata de luna precedenta cu 23 lei -1,1%). Aceasta scadere vine dupa trei luni de crestere in 2016, iar cele mai afectate industrii sunt activitatile de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )