Libnet.ro
UNICEF

13:00

Fermierii, asteptati sa depuna primele proiecte pentru finantare din noul PNDR. Cu ce noutati vine programul de fonduri europene pentru agricultura 2014-2020

Hotnews Hotnews,
 Fermierii, asteptati sa depuna primele proiecte pentru finantare din noul PNDR. Cu ce noutati vine programul de fonduri europene pentru agricultura 2014-2020

Fermierii sunt asteptati, incepand de miercuri, sa depuna primele propuenri de proiecte pentru a primi finantari europene prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, a anuntat Ministerul Agriculturii. 3 masuri din PNDR a lansat, momentan, Ministerul Agriculturii, in conditiile in care Romania a obtinut doar un acord de principiu pentru doua dintre ele, intregul PNDR aflandu-se inca in analiza Comisiei Europene in vederea aprobarii. HotNews va prezinta cele mai importante aspecte ale noului PNDR. continuă pe Hotnews

Corpul de Control al Prim Ministrului sa cerceteze selectia AFM pentru proiectele din programul de constientizare

Partidul Verde sustine sesizarea realizata de Coalitia pentru Mediu din Romania prin care solicita Corpului de Control al Prim Ministrului sa cerceteze modul in care au fost selectate proiectele din programul de constientizare in valoare de 20 de milioane de lei de catre Administratia Fondului pentru Mediu AFM).

UE acuza Holdingul pentru Energie din Bulgaria de incalcare a legii concurentei

Comisia Europeana a declarat, luni, ca Holdingul pentru Energie din Bulgaria nu respecta legislatia comunitara in domeniul concurentei, prin impiedicarea accesului companiilor concurente la infrastructura de gaze a tarii, relateaza Mediafax.

DIICOT a descoperit o organizatie ce importa ilegal inlocuitor tutun pentru narghilea din Dubai si EAU

Procurorii DIICOT au efectuat 8 perchezitii domiciliare in Bucuresti si judetele limitrofe, pentru destructurarea unui grup infractional organizat specializat in infractiuni de evaziune fiscala, folosire de acte nereale la autoritatea vamala, fals intelectual, uz de fals si abuz in serviciu.

DNA: Control judiciar pentru primarul din Pascani, Dumitru Pantazi

Procurorii DNA l-au pus sub control judiciar pentru 60 de zile pe primarul din Pascani, Dumitru Pantazi, pentru fapte de cand acesta era viceprimar al municipiului si asociat al Agrocomplex Lunca Pascani.

Germania nu vede o solutie militara pentru criza din Ucraina

Criza din Ucraina nu are si nu poate avea o solutie militara, a declarat astazi ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier foto). Partile implicate in conflict trebuie sa evite orice demers care ar.

Americanii au mai multa simpatie pentru presedintii din seriale TV decat pentru Barack Obama

Presedinti precum Josiah Barlet sau Frank Underwood, din serialele de televiziune The West Wing sau House of Cards sunt priviti cu mai multa simpatie de catre americani decat actualul presedinte al SUA, Barack Obama, arata un.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )