Libnet.ro
UNICEF

06:30

Fermierii care arendeaza terenurile vor primi subventii cu 20% mai mari

Adevărul Adevărul,
Fermierii care arendeaza terenurile vor primi subventii cu 20% mai mari

Proprietarii de terenuri agricole vor fi stimulati, din 2014, sa arendeze sau sa vanda fermierilor activi suprafetele nelucrate, caz in care vor primi subventia de la UE si un plus de 20% din acest sprijin, a declarat luni, intr-o conferinta, comisarul european Dacian Ciolos. continuă pe Adevărul

Fermierii care arendeaza terenurile vor primi subventii cu 20% mai mari, din 2014

Proprietarii de terenuri agricole vor fi stimulati, din 2014, sa arendeze sau sa vanda fermierilor activi suprafetele nelucrate, caz in care vor primi subventia de la UE si un plus de 20% din acest sprijin, a declarat luni, intr-o conferinta, comisarul european Dacian Ciolos, citat de Mediafax.

Ciolos anunta subventii cu 20% mai mari pentru fermierii care arendeaza terenurile agricultorilor activi

Proprietarii de terenuri agricole vor fi stimulati, din 2014, sa arendeze sau sa vanda fermierilor activi suprafetele nelucrate, caz in care vor primi subventia de la UE si un plus de 20% din acest sprijin, a declarat astazi, intr-o conferinta, comisarul european Dacian Ciolos, conform surselor de presa.

Ciolos: Subventii cu 20% mai mari pentru fermierii care arendeaza terenurile agricultorilor activi

Proprietarii de terenuri agricole vor fi stimulati, din 2014, sa arendeze sau sa vanda fermierilor activi suprafetele nelucrate, caz in care vor primi subventia de la UE si un plus de 20% din acest sprijin, a.

Greva de la Remarul s-a incheiat. Angajatilor li s-a promis ca vor primi salariile.

UPDATE: Angajatii societatii Remarul 16 Februarie din Cluj-Napoca au incetat greva spontana declansata, luni dimineata, dupa ce conducerea fabricii le-a promis ca in cursul acestei zile isi vor primi salariile restante, potrivit Mediafax. Protestul s-a incheiat dupa aproximativ o ora si jumatate, angajatii intrand la locurile de munca. Liderul de sindicat din cadrul Remarul 16 Februarie, Valer Marian, a declarat ca in cazul in care banii pentru salarii nu vor fi virati in cursul zilei, asa .

5.000 de tineri vor primi joburi de la Guvern printr-un proiect pilot

000 de tineri absolventi de liceu care nu au promovat bacalaureatul vor fi ajutati de Guvern sa isi gaseasca un loc de munca printr-un program pilot de tip Garantii pentru tineri, finantat cu fonduri europene. Programul va permite elaborarea unei strategii nationale pe termen lung care sa ajute integrarea tinerilor pe piata muncii asa cum a recomandat Consiliul Uniunii Europene.

Sinistratii din Batinesti, care si-au pierdut casele in incendiu inainte de Paste, vor primi ajutoare de urgenta

Cele patru familii lovite de soarta chiar in vinerea mare a Pastelui s-au intalnit astazi cu prefectul judetului si cu directorul Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala Vrancea.

TeamNet a dezvoltat aplicatia prin care membrii UE vor raporta starea de conservare a naturii

TeamNet a dezvoltat aplicatia prin care tarile membre ale Uniunii Europene vor genera si raporta datele geospatiale privind arealul de distributie al speciilor si habitatelor, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )