Libnet.ro
UNICEF

15:31

Ciolos anunta subventii cu 20% mai mari pentru fermierii care arendeaza terenurile agricultorilor activi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ciolos anunta subventii cu 20% mai mari pentru fermierii care arendeaza terenurile agricultorilor activi

Proprietarii de terenuri agricole vor fi stimulati, din 2014, sa arendeze sau sa vanda fermierilor activi suprafetele nelucrate, caz in care vor primi subventia de la UE si un plus de 20% din acest sprijin, a declarat astazi, intr-o conferinta, comisarul european Dacian Ciolos, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Procurorii cer pedepse mai mari pentru inculpatii din dosarul Transferurilor si confiscarea unor sume de bani

Procurorii cer pedepese mai mari pentru inculpatii din dosarul Transferurilor si inchisoare cu executare si pentru Gica Popescu si Jean Padureanu. Pentru Giovani Becali, magistratii solicita si o condamnare.

Dosarul Transferurilor: Un procuror al DNA cere pedepse mai mari pentru toti cei implicati

Un procuror al Directiei Nationale Anticoruptie a solicitat vineri unui complet de trei judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) pedepse mai mari pentru cei opt oameni din fotbal judecati in dosarul transferurilor, informeaza Agerpres.

Ciolos: Subventii cu 20% mai mari pentru fermierii care arendeaza terenurile agricultorilor activi

Proprietarii de terenuri agricole vor fi stimulati, din 2014, sa arendeze sau sa vanda fermierilor activi suprafetele nelucrate, caz in care vor primi subventia de la UE si un plus de 20% din acest sprijin, a.

Verdictul pentru greii fotbalului se va da pe 20 mai. Procurorii au cerut pedepse mai mari pentru inculpatii din dosarul Transferurilor

Update 21. 49 - Verdictul pentru greii fotbalului se va da pe 20 mai. Procurorii cer pedepese mai mari pentru inculpatii din dosarul Transferurilor si inchisoare cu executare si pentru Gica Popescu si Jean.

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 20-26 mai 2013

Iata horoscopul saptamanii 20-26 mai 2013 prezentat de Astrocafe. ro Berbec - Este o saptamana care incepe in forta pentru tine, fiind obligat sa descoperi ceea ce presupune a fi punct slab sau veriga.

Horoscop sexual saptamana 20-26 mai 2013

Iata ce-ti rezerva astrele din punct de vedere amoros in perioada 20-26 mai. Berbec Ai o saptamana norocoasa. Orice iti pui in cap, iti iese. Capitolul dragoste este infloritor. Daca esti singur, o fosta.

Fermierii care arendeaza terenurile vor primi subventii cu 20% mai mari, din 2014

Proprietarii de terenuri agricole vor fi stimulati, din 2014, sa arendeze sau sa vanda fermierilor activi suprafetele nelucrate, caz in care vor primi subventia de la UE si un plus de 20% din acest sprijin, a declarat luni, intr-o conferinta, comisarul european Dacian Ciolos, citat de Mediafax.

Fermierii care arendeaza terenurile vor primi subventii cu 20% mai mari

Proprietarii de terenuri agricole vor fi stimulati, din 2014, sa arendeze sau sa vanda fermierilor activi suprafetele nelucrate, caz in care vor primi subventia de la UE si un plus de 20% din acest sprijin, a declarat luni, intr-o conferinta, comisarul european Dacian Ciolos.

George Friedman: Am plecat din Romania confuz. Romanii par sa creada ca solutia este sa fie parte a Europei, o putere slaba inconjurata de altele mai mari

Fondatorul si presedintele companiei Stratfor Strategic Forecasting), George Friedman, publicat o analiza despre Romania si viitorul acesteia, declarandu-se sceptic in legatura cu aparententa la UE. Friedman sugereaza ca o posibila alternativa pentru Romania ar fi orientarea catre un sistem de relatii care sa includa NATO, UE dar si Turcia, pe care o considera o putere regionala in expansiune. Presedintele Stratfor a conferentiat in Romania joi, 16 mai, plecand apoi spre Moldova in cadrul unui turneu regional.

Ancelotti vrea sa plece de la Paris Saint-Germain pentru a antrena una dintre cele mai mari echipe ale lumii

Antrenorul lui Paris Saint-Germain, Carlo Ancelotti, a cerut sa plece de la formatia din Ligue I pentru a putea antrena in Primera Division.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )