Libnet.ro
UNICEF

01:05

Festival Dilema Veche 2015. Nicu Alifantis, din Piata Romana, numarul 9, in Piata Cetatii din Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
Festival Dilema Veche 2015. Nicu Alifantis, din Piata Romana, numarul 9, in Piata Cetatii din Alba Iulia

Nicu Alifantis pune la cale un concert inedit in prima zi a Festivalului Dilema Veche, desfasurat la Alba Iulia in perioada 21-23 august. De data aceasta, insa, cantecele sale arhicunoscute vor fi reinterpretate intr-un format original. Nicu Alifantis vorbeste, la Adevarul Live, de la 11. 00, despre surprizele pe care le-a pregatit deja pentru singurul festival international organizat de o revista in Romania. continuă pe Adevărul

Festival Dilema veche 2015. Nicu Alifantis, din Piata Romana, numarul 9, in Piata Cetatii din Alba Iulia

Nicu Alifantis pune la cale un concert inedit in prima zi a Festivalului Dilema veche, desfasurat la Alba Iulia in perioada 21-23 august. De data aceasta, insa, cantecele sale arhicunoscute vor fi reinterpretate intr-un format original. Nicu Alifantis vorbeste, la Adevarul Live, de la 11. 00, despre surprizele pe care le-a pregatit deja pentru singurul festival international organizat de o revista in Romania.

Festival Dilema veche 2015. Mihai Nenita, magicianul viorii, la Adevarul Live, de la 11.00

Violonistul Mihai Nenita a fost numit magician al viorii. Artistul are o cariera spectaculos de prolifica, iar muzica sa are strania abilitate de a parcurge, in cel mai scurt timp, cel mai scurt drum de la vioara la inima. Mihai Nenita vorbeste la Adevarul Live, de la 11. 00, despre magia pe care vioara sa o aduce pe scena.

Bancile elvetiene se orienteaza spre clientii bogati din piata asiatica

Bancile elvetiene se orienteaza din ce in ce mai mult spre piata asiatica, intensificand campaniile in incercarea de a atrage clienti multimilionari, informeaza Reuters, conform Mediafax. Recent, banca.

PROFIL Principele Nicolae, singurul nepot al Regelui Mihai, vazut pana astazi ca principalul succesor la tronul Romaniei. De la copilul care facea cu mana multimii din Piata Universitatii in 1992, la excluderea din linia succesiunii la coroana

Principele Nicolae 30 de ani), caruia regele Mihai I i-a retras, la data de 1 august, titlul de Principe al Romaniei si calificativul de Alteta Regala, excluzandu-l din Linia de Succesiune la Coroana Romaniei, era, pana acum, al treilea in ordinea succesiunii la tronul Romaniei - dupa matusa sa, Principesa Margareta, si mama sa, principesa Elena. Nicolae este singurul nepot de sex masculin al Regelui si este fiul Principesei Elena, cea de-a doua fiica a Regelui Mihai. Cum principesa Margareta, prima fiica a regelui si Custode al Coroanei Romaniei din anul 1997, si sotul acesteia, Principele Radu Duda, nu au copii, Nicolae era vazut, inaintea anuntului de luni al Casei Regale, ca principalul succesor la tronul Romaniei. Casa Regala a facut acest anunt luni, precizand ca un document in acest sens a fost semnat de Regele Mihai I pe data de 1 august.

FOTOGALERIE Desertul din Piata Universitatii din Capitala: primarul Sorin Oprescu nu a inverzit zona nici la 3 ani dupa ce a terminat lucrarile de modernizare

La inaugurarea lucrarilor de modernizare a Pietei Universitatii, in toamna anului 2012, primarul Sorin Oprescu a promis ca va planta pomi si va aduce jardiniere in marea de piatra si beton din zona statuilor. Si in vara anului 2013, reprezentantii municipalitatii au spus ca vor inverzi aceasta zona. Astfel, de la inaugurare si pana acum au trecut aproape 3 ani in care nu s-a intamplat nimic, desi jardiniere cu arbori si flori sunt puse in tot Bucurestiul, chiar si acolo unde nu este nevoie. In timpul verii, fara niciun pic de verdeata, acest loc se transforma intr-un cuptor, insuportabil pentru cei care tranziteaza zona.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )