Libnet.ro
UNICEF

07:00

Festival International al Artelor Marius Bunescu, la final. Cei mai buni dansatori au ramas caracalenii

Adevărul Adevărul,
Festival International al Artelor Marius Bunescu, la final. Cei mai buni dansatori au ramas caracalenii

Caracalul a gazduit, in perioada 25-26 mai 2018, Festivalul International al Artelor Marius Bunescu, ajuns la a IX-a editie, la care au participat aproximativ 600 de copii. continuă pe Adevărul

Philip Roth, unul dintre cei mai mari scriitori americani, a ncetat din viata

Philip Roth, unul dintre cei mai mari scriitori americani, a incetat din viata marti, la varsta de 85 de ani, anunta The New York Times, citat de News. ro.

A murit Philip Roth, unul dintre cei mai mari scriitori americani

Philip Roth, unul dintre cei mai mari scriitori americani, a incetat din viata marti, la varsta de 85 de ani, anunta The New York Times.

Eurobarometru PE: sprijinul fata de UE este la un nivel record, cu un an naintea alegerilor europene din luna mai 2019/ Romnii sunt printre cei mai optimisti n privinta viitorului UE

Cel mai recent sondaj Eurobarometru arata ca 67% dintre europeni comparativ cu 64% in Octombrie 2017, in cadrul studiului Eurobarometru anterior), respectiv 71% dintre romani 61% in Octombrie 2017) considera ca tara lor a beneficiat de pe urma calitatii de membra a UE. Nivelul de 67% este unul record in ultimii 35 de ani. Romanii sunt printre cei mai optimisti in privinta viitorului UE, 52% fata de 38% in Octombrie 2017) considerand ca lucrurile merg in directia buna in UE, in timp ce media europeana este de 32%.

VIDEO Cum se graveaza lemnul. Ghid in imagini facut de cei mai buni artisti plastici, prezentat la Muzeul de Arta

O expozitie de gravura in lemn este vernisata joi, 24 mai, la Muzeul de Arta Constanta, cuprinzand lucrarile celor mai buni artisti plastici specialisti in xilogravura.

Un camerunez de 21 de ani a mers la unul dintre cei mai bogati romani si l-a intrebat imi dai si mie cateva mii de euro sa plec in concediu? Ce a urmat

Anatole Abang 21 de ani) nu va ajunge la FCSB din cauza pretentiilor financiare. Chemat de Becali de la Ploiesti la Bucuresti, Abang a ajuns cu doua ore mai tarziu decat ora stabilita cu omul de afaceri, iar.

Alba Fest 2018: cei mai tari artisti din Romania vin la Alba Iulia. Primaria pune la bataie 700.000 de lei

Editia din 2018 Alba Fest se va desfasura in perioada 8-10 iunie in inima Transilvaniei, la Alba Iulia, unde vor ajunge mai multi artisti din topurile muzicale de la noi din tara. Inna, Andra, Smiley, Carlas Dreams, Parazitii, B. Mafia, Antonia sunt cap de afis anul acesta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )