Libnet.ro
UNICEF

14:45

Festivalul de Film NexT face o prima vizita la Adevarul LIVE, de la ora 13.00

Adevărul Adevărul,
Festivalul de Film NexT face o prima vizita la Adevarul LIVE, de la ora 13.00

Yvonne Irimescu, coordonatoarea Festivalului International de Film NexT, si actrita Ozana Oancea Felicia, inainte de toate), responsabila de programul NexT Kids si de invitatii evenimentului, vin in studioul Adevarul Live luni, 23 martie, de la 13. continuă pe Adevărul

Psihologul Aurora Liiceanu face o analiza psihosociologica a tranzitiei romanesti la Adevarul Live, de la ora 13.00

Astazi, de la ora 13, invitata in studioul Adevarul Live este psihologul, scriitorul si cercetatorul Aurora Liiceanu. Discutiile se vor centra in jurul cartii Valurile, smintelile, pacatele. Psihologiile romanilor, editia a doua, noua sa aparitie editoriala la editura Polirom.

Unde e dreptatea in retrocedarea proprietatilor confiscate de comunisti? Despre o etica a restitutiei, la Adevarul Live, de la 11.00

Retrocedarea imobilelor expropriate si abuzurile din jurul acestei proceduri sunt inca teme pe agenda zilnica a romanilor. De ce este atat de anevoiasa aceasta operatiune si, mai ales, cum pot fi impiedicate abuzurile? Raspundem la aceste intrebari joi, de la 11. 00, la Adevarul Live. Invitat special: Emanuel Socaciu, conferentiar la Facultatea de Filosofie.

Dana Rogoz aduce magie intr-un pahar cu apa la Adevarul Live, de la ora 15.00

Dupa mai multi ani, in care drumurile lor artistice s-au despartit, Dana Rogoz si Marian Ralea s-au reintalnit pe scena, dar nu sub forma de Abramburica si Magicianul, ci intr-un musical pentru copii nou-nout, care are premiera la Teatrul de pe Lipscani: Magie intr-un pahar cu apa.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )