Libnet.ro
UNICEF

16:15

Festivalul George Enescu are aplicatie pentru Android

Playtech Playtech,
Festivalul George Enescu are aplicatie pentru Android

Festivalul George Enescu are, incepand de astazi, aplicatie pentru Android, ca suport tehnologic pentru accesul in timp real, ieftin si eficient la informatiile festivalului si la concerte. Asadar, cine spune ca tehnologia si muzica clasica nu sunt prea compatibile se insala amarnic, cele doua domenii se intrepatrund perfect cand e vorba de dorinta de a apropia cat mai mult de public un astfel de festival. Aplicatia George Enescu Festival este, cum era si firesc, gratuita. Dezvoltata de Read Forward, aplicatia []. continuă pe Playtech

Festivalul George Enescu, in direct, pe site-ul enescu.tvr.ro

Toate concertele din cadrul Festivalului George Enescu, de la Ateneul Roman si de la Sala Mare a Palatului, vor fi disponibile in direct, online, pe noul site TVR dedicat festivalului, enescu. tvr. ro, informeaza Televiziunea Romana.

Ministrul Culturii, Daniel Barbu: intr-o luna, la Festivalul George Enescu vin 30.000 de straini. Pe litoral au fost, intr-un sezon, 50.000 de turisti straini

S-a luptat sa nu se reduca bugetul Festivalului George Enescu, pentru ca nu vede cultura ca pe un ornament care ar putea lipsi in vremuri de criza. Suma alocata de Ministerul Culturii Festivalului este de 36 de milioane de lei peste 8 milioane de euro).

Concerte sold-out si bilete disponibile la Festivalul George Enescu

Aproximativ 3. 000 de bilete mai sunt la cele 29 de concerte din seria Mari Orchestre, care vor fi sustinute in cadrul Festivalului George Enescu 1-28 septembrie). in schimb, la cele 16 concerte din seria Recitaluri si Concerte Camerale de la Ateneu nu mai sunt bilete, potrivit ARTEXIM, firma organizatoare a Festivalului.

FOTOREPORTAJ Festivalul George Enescu in imagini - file de istorie

Yehudi Menuhin, George Georgescu, David Oistrah si Radu Lupu sunt doar cateva dintre personalitatile care au oferit concerte de exceptie in cadrul Festivalului George Enescu, ajuns la cea de-a XXI-a editie.

Festivalul George Enescu tehnologic. A fost lansata aplicatia speciala pentru Android

Initiativa face parte din strategia de comunicare a editiei 2013 a Festivalului care mizeaza pe tehnologiile moderne pentru a permite accesul in timp real, ieftin si eficient la informatiile si la concerte .

Program Festival George Enescu - Marti, 10 septembrie

La Festivalul George Enescu, sub bagheta tanarului Juraj Val269;uha, Orchestra Sinfonica Nazionale della RAI Torino va interpreta, printre altele, G. Enescu Suita nr. 1 in Do Major op. Dirijorul a condus si Filarmonica din Berlin, despre care spunea ca este visul oricarui dirijor.

Program Festival George Enescu - Marti, 17 septembrie

Recunoscut drept unul dintre cei mai valorosi violocelisti ai generatiei sale, o noua stea pe firmamentul violoncelului Gramophone), Gautier Capucon a fost numit cel mai talentat nou artist dupa ce a castigat competitia franceza Victoires de la Musique 2001). in a treia saptamana, Festivalul George Enescu il aduce pe scena romaneasca alaturi deDie Munchner Philharmoniker.

S-a aplicatiaspeciala pentru Androida Festivalului George Enescu

Organizatorii Festivalului International George Enescu au anuntat ca a fost lansata aplicatia George Enescu Festival, care este gratuita pentru telefoanele Smart si este disponibila din aceasta dupa-amiaza pentru platformele Android.

S-a lansat aplicatiaspeciala pentru Androida Festivalului George Enescu

Organizatorii Festivalului International George Enescu au anuntat ca a fost lansata aplicatia George Enescu Festival, care este gratuita pentru telefoanele Smart si este disponibila din aceasta dupa-amiaza pentru platformele Android.

Program Festival George Enescu - Miercuri, 25 septembrie

Violonista Hilary Hahn are un palmares impresionant format din doua premii Grammy, mai multe premii Diapason dOr of the Year, Preis der deutschen Schallplattenkritik si premiul Classic FM/Artistul Gramofon al Anului 2008. Hilary Hahn concerteaza regulat cu orchestre de elita ale lumii in cadrul unor recitaluri prestigioase, astfel, miercuri va urca pe scena Festivalului George Enescu alaturi de Camerata Salzburg.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )