Libnet.ro
UNICEF

05:30

Festivalul international de muzica traditionala vecheSus pe Arges la Izvoare a ajuns la cea de-a cincea editie

Adevărul Adevărul,
Festivalul international de muzica traditionala vecheSus pe Arges la Izvoare a ajuns la cea de-a cincea editie

Saptamana aceasta, pe 26 si 27 august, la Pitesti va avea loc cea de-a V-a editie a Festivalului-Concurs International de Muzica Traditionala Veche Sus pe Arges la Izvoare, o manifestare dedicta valorificarii si pastrarii cantecului traditional. continuă pe Adevărul

Festivalul International de Literatura Bucuresti, prezentat in cadrul Festivalului de la Edinburgh

Festivalul International de Literatura de la Bucuresti FILB) a fost prezentat luni in cadrul Festivalului de la Edinburgh, cel mai semnificativ eveniment de acest gen din intreaga lume. Despre cele 7 editii ale FILB si istoria proiectului a vorbit Oana Boca Stanescu, unul dintre cei 3 membri fondatori.

Zmeitrei, romanii care au cucerit Berlinul cu muzica traditionala, vin la Adevarul Live, de la ora 12.00

Paula Turcas si Mihai Victor Iliescu, doi dintre membrii formatiei Zmeitrei, vin in studioul Adevarul Live, de la ora 12. 00, pentru a ne explica ce inseamna Rough Romanian Soul, un nou stil de muzica pe care l-au popularizat in Berlin, dar si pentru a ne dezvalui secretul din spatele primei campanii de crowfunding pentru producerea unui album de acest fel.

Noutati la Festivalul International al Portului, Dansului si Cantecului Popular Turco-Tatar

Uniunea Democrata a Tatarilor Turco-Musulmani din Romania organizeaza, in zilele de 28 si 29 august 2015, cea de-a XXI-a editie a Festivalului International al Portului, Dansului si Cantecului Popular Turco-Tatar. Evenimentul va reuni si anul acesta ansambluri din diferite colturi ale lumii. Noutatea acestei editii va consta in participarea la festival a unui ansamblu de tatari din Lituania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )